Γιασικεβίτσιους: «Χάσαμε την ευκαιρία»

Την ευκαιρία της έχασε η Ζαλγκίρις για ένα σπουδαίο «διπλό» στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο προπονητής της λιθουανικής ομάδας, μίλησε για τα στοιχεία που έκριναν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στεκούμενος στα τρίποντα του Παππά και των απώλεια αρκετών μακρινών σουτ από τους παίκτες του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Hταν το παιχνίδι της χαμένης ευκαιρίας. Είχαμε ένα ξεκάθαρο πλάνο από την αρχή και το πώς θα παίξουμε. Αποφασίσαμε να ρισκάρουμε σε κάποια πράγματα τα οποία μας

βγήκαν, κάποια άλλα δεν μας βγήκαν και το πληρώσαμε. Κάναμε επίσης και πολλά λάθη τα οποία δεν μας άφησαν να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ».

Για την τελευταία περίοδο: «Το πιο κρίσιμο δεκάλεπτο ήταν το 4ο. Αρχικά δεχτήκαμε καλάθι ύστερα από χαμένη βολή σε γκολ φάουλ, κάτι που είναι απαγορευτικό. Αν και επιστρέψαμε στο ματς στη συνέχεια τα δύο τρίποντα του Παππά ήταν σημαντικά για την τελική έκβαση του αγώνα».

Για τα στοιχεία που χρειάζονταν για τη νίκη: «Για να νικήσεις σε ένα γήπεδο όπως είναι το ΟΑΚΑ πρέπει να βάλεις και τα ανοικτά σουτ. Παρόλα αυτά τα παιδιά πάλεψαν, έκαναν πολύ δουλειά, ωστόσο έπρεπε να παίξουμε πιο έξυπνα για να νικήσουμε το ματς».

Keywords
Τυχαία Θέματα