Γιαννακόπουλος: «Όποιος έρχεται στον Παναθηναϊκό, θα βλέπει σε βίντεο τη ζωή του Διαμαντίδη» (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλώνττας στο γκαλά προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη, τόνισε ότι από εδώ και στο εξής όποιος παίκτης ντύνεται στα "πράσινα" θα πρέπει να βλέπει το βίντεο της ζωής του πρώην ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στους

στόχους της νέας σεζόν, υπογραμμίζοντας πως το "τρφύλλι" διεκδικεί περισσότερες επιτυχίες σε σχέση με πέρυσι, όπου κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας.

«Υπάρχουν 25 χρόνια πορείας επιτυχιών, τα οποία μας δίνουν τη δυνατότητα να μπορούμε να κάνουμε τέτοιες βραδιές. Αν δεν τιμάς την ιστορία σου, δεν μπορείς να έχεις μέλλον. Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος ταπεινός, όπως τον έχουμε γνωρίσει όλοι και χαίρομαι που ήταν θετικός στο να κάνουμε όλες αυτές τις εκδηλώσεις», είπε αρχικά ο κ. Γιαννακόπουλος.

Για τα έσοδα του τουρνουά, αλλά και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τη δημοπρασία των πινάκων, ο Γιαννακόπουλος είπε: «Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Πρέπει να βοηθάμε τον κόσμο. Είναι ευχάριστο να σηκώνουμε κούπες και να πανηγυρίζουμε, αλλά πάντα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι αυτά είναι επιπρόσθετα πράγματα. Στη ζωή υπάρχουν προβλήματα, προβλήματα υγείας. Όπου μπορούμε και στον βαθμό που μπορούμε στεκόμαστε δίπλα σε αυτές τις προσπάθειες».

Καταλήγοντας, τόνισε ότι: «Μέχρι τώρα όποιος ερχόταν του βάζαμε να δει το βίντεο με τα έξι ευρωπαϊκά. Τώρα θα πρέπει να κάνει υπομονή άλλη μία ώρα να δει το βίντεο της ζωής του Διαμαντίδη, να καταλάβει πραγματικά τι είναι ο Παναθηναϊκός εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Κάθε χρονιά προσπαθούμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά. Θέλουμε να έχουμε μια χρονιά φέτος στην οποία δεν θα πανηγυρίσουμε μόνο το Κύπελλο, αλλά και παραπάνω επιτυχίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα