Γιαννακόπουλος: «Μίλησα με Τζεντίλε!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 94.6,την ώρα μάλιστα που οι φήμες ήθελαν τον 24χρονο άσο να συζητάει με τους Χιούστον Ρόκετς.

O ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη και περιμένει την απάντησή του,αναμένοντας θετικές εξελίξεις μέσα στην μέρα.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη

Γιαννακόπουλου από το sport-fm.gr:

«Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο παίκτη, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται πάντα για τέτοιες περιπτώσεις. Ελπίζω να έχουμε σήμερα ευχάριστες εξελίξεις. Ναι, είμαστε σε επικοινωνία. Ο προπονητής θέλει τον αθλητή και περιμένουμε την απάντησή του. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αρμάνι και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Ευελπιστούμε ότι θα ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή».

Για το αν ο παίκτης είναι μια «ανάσα» από τους πράσινους, υποστήριξε:«Δεν είναι μια... ανάσα όταν πρέπει να πάρεις το “ΟΚ” από έναν σύλλογο. Ο πατέρας του, ο Νάντο Τζεντίλε έχει μείνει στην ιστορία, όταν η μπάλα έκαιγε, είχε τα άντερα να μπει μέσα και να κάνει ό,τι έπρεπε. Με τον Νάντο υπάρχει μία σχέση πολύ καλή και με τον πατέρα μου και τον θείο μου, και εκείνος έχει σε εκτίμηση με τον Παναθηναϊκό. Ποιος πατέρας δεν θα ήθελε ο γιος του να ανδρώνεται σε ομάδα που και εκείνος έχει κάνει επιτυχίες;».

Επιπλέον σχολίασε και την μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ενώ έχουμε υπάρξει άτυχοι με τον τραυματισμό του Τζέιμς και του Γκιστ, και με τις αλλαγές που έχουμε κάνει δεν έχουν φανεί τα κενά. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στον κ. Πασκουάλ και πιστεύουμε ότι σε τρία χρόνια θα βρισκόμαστε εκεί που αξίζει στον Παναθηναϊκό. Ναι, το μπάτζετ έχει μεγαλώσει, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας».

Για τους φετινούς στόχους του «τριφυλλιού»: «Όταν το καλοκαίρι κάναμε το σχεδιασμό και είχαμε το μπάτζετ στα χέρια μας, στόχος ήταν να επιστρέψουμε στο Final 4 της Ευρωλίγκας και να κατακτήσουμε τις εγχώριες διοργανώσεις, που κακώς έχουμε χάσει τα τελευταία δύο χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα