Για το πλεονέκτημα το Περιστέρι

Το Περιστέρι έχει πάρει... φόρα τον τελευταίο καιρό και η εξαιρετική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται εσχάτως, φάνηκε ξεκάθαρα στον αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας, όπου ο θρίαμβος της ομάδας των Δυτικών Προααστίων οριστικοποίησε τη συμμετοχή της στα play out, αποφεύγοντας τον απευθείας υποβιβασμό. Οι παίκτες του Νίκου Καραγιάννη, όμως, δε στέκονται εκεί, καθώς θα

διεκδικήσουν και το πλεονέκτημα έδρας στην «ψυχοφθόρο» αυτή διαδικασία, παίζοντας αυτή την αγωνιστική (21/5) κόντρα στη Δόξα Λευκάδας.

Με νίκη, δεν αποκλείεται να υπερτερήσουν των Μαχητών Δόξας Πεύκων, οι οποίοι αυτή την εβδομάδα έχουν ρεπό, αλλά την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται τον Ηρακλή. Με ήττα τους, το Περιστέρι θα έχει τον πρώτο λόγο απέναντί τους. Για να κερδίσει το πλεονέκτημα απέναντι σε όλους, πρέπει να κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια με τη Δόξα Λευκάδας στο «Ανδρέας Παπανδρέου», που θέλει να «σφραγίσει» την είσοδο στα playoffs ανόδου και τον αδιάφορο βαθμολογικά Δούκα στο «Δαΐς», με ταυτόχρονες απώλειες για τον Πανερυθραϊκό και τον Ηρακλή. Ο πρώτος υποδέχεται αύριο τον Εθνικό και την τελευταία αγωνιστική επισκέπτεται στην «Ιχθυόσκαλα» τον Φάρο Κερατσινίου, ενώ ο «Γηραιός» φιλοξενεί τον Προμηθέα στο «Ιβανώφειο», πριν τελειώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τους Μαχητές.

Το 0/2 από τις δύο τελευταίες ομάδες, δίνει μαζί με το 2/2 του Περιστερίου, απόλυτο πλεονέκτημα στο τελευταίο έναντι όλων των αντιπάλων του στα play out, αν και ο Ηρακλής έχει ακόμη πιθανότητες να τα αποφύγει, «κυνηγώντας» ένα δικό του απόλυτο στις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Ο Σωκράτης Ψαρόπουλος, σε δικές του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, έδωσε το έναυσμα για να αποκτήσει η ομάδα του το μάξιμουμ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε! Στο DNA του Περιστερίου κυριαρχεί η μαχητικότητα και έτσι πρέπει να συνεχίσει να γίνεται. Η Δόξα είναι πολύ ισχυρός αντίπαλος αλλά δεν έχουμε κανένα περιθώριο απώλειας. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για να βγούμε νικητές και σε αυτή τη μάχη αλλά και στον πόλεμο της παραμονής».

Keywords
Τυχαία Θέματα