Γερουδάκης: «Τα κορίτσια ήταν καταπληκτικά»

Η Εθνική Νεανίδων μπορεί να ηττήθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18, από την Σουηδία, όμως πέτυχε τον βασικό της στόχο, που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Γερουδάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τον τελικό, για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν τα κορίτσια, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τα άτομα που ήταν δίπλα στην ομάδα σ’ αυτή τη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής:

«Δεχτήκαμε τρομερή πίεση

στο πρώτο δεκάλεπτο από τη Σουηδία, δεν είχαμε συγκέντρωση και η κούραση ήταν ένας σημαντικός παράγοντας. Χαρήκαμε, πάντως, πραγματικά την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Τα κορίτσια ήταν καταπληκτικά. Σε όλο το τουρνουά προσπάθησαν περισσότερο από τις δυνάμεις τους και κατάφεραν τρομερές ανατροπές και νίκες που μας έφεραν στον τελικό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Παπαδόπουλο που ήταν όλα τα βράδια στον υπολογιστή και ετοίμαζε τις ομάδες που παίζαμε όπως επίσης και την Αναστασία Κωστάκη για την υποστήριξη και τη γνώση στα παιδιά. Ακόμα ιατρικό το τιμ που τα έκανε όλα τέλεια και γρήγορα για τα κορίτσια και τέλος τον Γιάννη Αλεξόπουλο που είναι ένας τρομερός αρχηγός αποστολής και ήταν δίπλα στα παιδιά και στις ανάγκες τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα