Γεωργίου: Μας πήρατε τα αυτιά με τον Παππά!

Ημαρτον με αυτό το πράμα στην Ελλάδα. Δεν προλαβαίνει να βάλει ένας ένα γκολάκι και ήρθε η μαγική κίνηση του προπονητή να τον βάλει μέσα ή έδωσε απαντήσεις ο μάγος της μπάλας. Δεν προλαβάινει να βάλει 20 ποντάκια ένας παίκτης και να σου τα αφιερώματα , η μεγάλη ανάδειξη και ο μάγος Πεδουλάκης που τον έριξε στα βαθιά.... Χαμός και στα social media και μέχρι και τον Τρινκέρι θυμήθηκαν που καλώς παρά τα τεράστια λάθη του είχε κόψει τον Παππά τότε αφού είχε καλύτερα και πιο ομαδικά παιδιά στη περιφέρεια και τον έκραζαν τον ιταλό που δεν πήρε τον Παππά και χάσαμε το μετάλλιο!

Ημαρτον λέω εγώ, μας πήρατε τα αυτιά με τον Παππά (οκ υπάρχουν και μερικές εξαιρέσεις που το έπιασαν από την σωστή πλευρά κατά την γνώμη μου πάντα)! Τον Παππά που σημειωτέον αρχικά ήταν πέρσι πρώτος σκόρερ στην Α1 και όχι στα Τρίκαλα αλλά στην 3η ομάδα επί χρόνια στην Ελλάδα ουσιαστικά στον Πανιώνιο. Άρα λοιπόν προς τι είναι έκπληξη να βάλει ένας παίκτης σε 25΄ συνολικα 22π; Διότι αν είναι τόσο μεγάλη έκπληξη τότε προφανώς όλοι αυτοί που λένε και γράφουν για τον Παππά δεν πρέπει να τον πίστευαν καθόλου!

Και εν πάση περιπτώσει μιλάμε για ένα παιχνίδι. Οταν ο Παππάς κάνει 3-4 μεγάλα κολλητά παιχνίδια (μεγάλα δεν σημαίνει βάζω 20π αλλά παίζω πχ και άμυνα όπως έπαιξε χτες για πρώτη μάλλον φορά στην καριέρα του γιατί πχ με την Λιέτουβος διάβαζα ότι έπαιξε άμυνα και ο Σειμπούτις έκανε όργια πχ ) τότε καταλαβαίνω να πούμε για το κέρδος του ΠΑΟ που θα είναι η γρήγορη προσαρμογή του παίκτη που έχει μάθει να παίζει συνέχεια με την μπάλα στα χέρια και πολλές φορές να μην την δίνει δεξιά αριστερά και να μην παίζει άμυνα. Αλλωστε αυτό είναι και το δικό του στοίχημα. Να παίξει άμυνα, να είναι ουσιαστικός σε 10λεπτα και να μοιράζει πρώτα και μετά να σκοράρει.

Προς το παρόν λοιπόν ο Παππάς έκανε πράγματι ένα μεγάλο ματς, δείχνει διάθεση για δουλειά που είναι το πιο σημαντικό γιατί είναι από τα καλύτερα επιθετικά ταλέντα και ειδικά στο ένας εναντίον ενός αλλά είχε αδικήσει βασικά τον εαυτό του καθώς ήταν στάσιμος όταν πχ ο Σλούκας που τους είδαμε μαζί στην Ρόδο με την Νέων κάθε χρόνο πρόσθετε και κάτι στο παιχνίδι του και σημερα είναι από τα πιο εξελίξιμα παιδιά στην Ευρωλίγκα. Ο Σλούκας που έχουν περάσει δύο χρόνια να το πούμε αυτό και που για τον Παππά νομίζουμε ότι έγινε ο νέος σούπερ σταρ της Ελλάδας. Και όπως άκουσα και στην ωραία εκπομπή της NOVA χτες βράδυ για την Ευρωλίγκα αν ο παίκτης ακούει όλα αυτά μπορεί να ψηλώσει απότομα και να του κάνει και κακό αυτός ο ντόρος. Και είναι πολύ σωστό αυτό καθώς ο Παππάς δεν έχει δείξει ότι είναι και τόσο προσυλομένος σε αυτό που κάνει αν και φέτος δείχνει αλλαγμένος.

Η αλήθεα είναι ότι ο Παππάς μου αρέσει και μένα φέτος αν και είχα επιφυλάξεις, δείχνει να δουλεύει στην άμυνα και να μην αποποιεί το επιθετικό του ταλέντο καθώς η αλήθεια έιναι ότι αυτό ήθελε ο ΠΑΟ αλλά να το κουμαντάρει σε τέτοιο τρόπο ώστε να συνυπάρχει με τις υποχρεώσεις που έχει η παρουσία σε ένα τοπ κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός. Και θα πρέπει και ο ίδιος να μην πάρει όπως παλιά πάλι αέρα στα μυαλά, να μείνει ταπεινός μπασκετικά και να δουλέψει για να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πούμε μετά από μερικούς μήνες ότι πράγματι ο Παππάς είναι μεγάλη μεταγραφή και όχι προσθήκη και να τον κερδίσει και η εθνική μας ομάδα που επίσης έχει απαιτήσεις όπως η ομάδα του σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα