Γ’ Εθνική(2ος Όμιλος Νότου): Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Αυλαία για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής άνοιξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ιπποκράτη Κω και την Σαντορίνη, με τον πρώτο να παίρνει μία πολύ εύκολη νίκη με σκορ 98-33.

Πήρε τη νίκη στο τέλος

Ένα δεκάλεπτο χρειάστηκε η Νίκη Αμαρουσίου για να πάρει το ροζ φύλλο απέναντι στον Πανναξιακό, καθώς κάνοντας ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο, με επιμέρους σκορ 34-16 κατάφερε να νικήσει με 77-68.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μία συνεχής εναλλαγή στο προβάδισμα μεταξύ των 2 ομάδων, με τον Πανναξιακό να παίρνει

στο τέλος μία διαφορά 5 πόντων. Στην τρίτη περίοδο η ομάδα από τη Νάξο κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμα (43-52), όμως η Νίκη Αμαρουσίου δεν είχε πει ακόμη τη τελευταία της λέξη. Μπαίνοντας πολύ δυνατά στο τελευταίο δεκάλεπτο έκανε ένα σερί 11-0 και όχι μόνο ισοφάρισε αλλά πέρασε και μπροστά στο σκορ. Μάλιστα λίγα λεπτά πριν τη λήξη κατάφερε να πάει τη διαφορά στο +11 υπέρ της(68-57). Οι παίκτες που Πανναξιακού ξέμειναν από δυνάμεις με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να γυρίσουν το παιχνίδι και έτσι η ομάδα του Αμαρουσίου πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

ΑΣΚ Ιπποκράτης ΚωΑΕ Σαντορίνης98-33ΑΣ Διαγόρας ΔρυοπιδέωνΑΣ Λοκρός Αταλάντης ΑΣ Νίκη ΑμαρουσίουΠανναξιακός ΑΟΝ 77-68ΑΕ ΠεντέληςΟΦΗΕΣ ΚάδμοςΆρης Νικαίας ΓΝΟ ΓΣ Προμηθέας ΧαλανδρίουΠόλις Καλλιθέας

Ρεπό: ΓΣ Έσπερος Λαμίας

Τα φύλλα αγώνα:

Νίκη Αμαρουσίου- Πανναξιακός 77-68
Δεκάλεπτα:13-10, 29-34, 43-52, 77-68
Διαιτητές: Κώτσου-Χατζημάρκος (Αλετρας)

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής(30/10):

ΑΣ Λοκρός Αταλάντης-ΑΣΚ Ιπποκράτης Κω
ΑΕ Σαντορίνης-ΑΣ Νίκη Αμαρουσίου
Πανναξιακός ΑΟΝ- ΑΕ Πεντέλης
ΟΦΗ- ΕΣ Κάδμος
Άρης Νικαίας ΓΝΟ-ΓΣ Προμηθέας Χαλανδρίου
Πόλις Καλλιθέας-ΓΣ Έσπερος Λαμίας

Περισσότερα σε λίγο...

Keywords
Τυχαία Θέματα