Φιλικό με Λαύριο το Περιστέρι

Δυνατό φιλικό τεστ με το Λαύριο θα δώσει την Τετάρτη (12/10, 17:30) το Περιστέρι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την 3η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη έχει μπει δυναμικά στο πρωτάθλημα, έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Σήμερα (11/9) οι παίκτες της ομάδας ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την 3η "στροφή" της Β' Εθνικής, επιστρέφοντας από το χθεσινό (10/10)

ρεπό.

Ο κόουτς Καραγιάννης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, ενώ έχει προγραμματιστεί γι' αύριο φιλική αναμέτρηση κόντρα στο Λαύριο (12/10, 17:30). Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του κόντρα σ' έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο ενόψει του αγώνα με τον Έσπερο ΑΟΠΑ (16/10) για την 3η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα (11/9) για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου μετά το ρεπό της Δευτέρας, που ακολούθησε την νίκη επί της Νέας Κηφισιάς.

Όλοι οι παίκτες τέθηκαν στην διάθεση του Νίκου Καραγιάννη, ενώ γι αύριο Τετάρτη (12/9, 17.30) έχει οριστεί φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο το Λαύριο, που αγωνίζεται στην Α1 και στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος νίκησε την Κύμη.

Η ομάδα μας θα έχει, έτσι, να τεστάρει τις δυνάμεις της και τον βαθμό ετοιμότητας απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο.»

Keywords
Τυχαία Θέματα