Έτοιμος για Εφές ο Παναθηναϊκός (photo gallery+vids)

Το φινάλε του Top-16 της φετινής Ευρωλίγκα, βρίσκει τον Παναθηναϊκό στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Αναντολού Εφές και ήδη βρίσκονται στην Πόλη, έχοντας πραγματοποιήσει την άφιξή τους χωρίς κανένα πρόβλημα και με το ελληνικό προξενείο να έχει βοηθήσει τα μέγιστα, για ακόμη μια φορά.

Εν συνεχεία, οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς κατευθύνθηκαν στο «Αμπντί Ιπεκτσί», όπου έγινε η τελευταία τους προπόνηση. Ο Σέρβος προπονητής, εκτός των δεδομένων απουσιών των Γιώργου Παπαγιάννη και Λευτέρη Μποχωρίδη, δεν έχει άλλο «πονοκέφαλο», καθώς είδε άπαντες

να ακολουθούν χωρίς προβλήματα το κανονικό πρόγραμμα.

Η αποστολή του μάλιστα, απαρτίζεται από 13 παίκτες και θα υποχρεωθεί να αφήσει εκτός τελικής δωδεκάδας έναν εξ αυτών. Όλα αυτά, στην προσπάθεια να κλείσει η ομάδα δυναμικά το κομμάτι αυτό της διοργάνωσης, μπαίνοντας στα play-offs. Υπενθυμίζεται, πως με νίκη περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Νταρουσάφακα-Λοκομοτίβ Κουμπάν, με το θετικό αποτέλεσμα υπέρ του συνόλου του Οκτάι Μαχμούτι να της δίνει το πλεονέκτημα έδρας, ενώ με ήττα κατατάσσεται δεδομένα τρίτη και αντιμετωπίζει μία εκ των ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή Λαμποράλ Κούτσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα