Εθνική Γυναικών: προπονείται σκληρά εν όψει Ρωσίας

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε την Τρίτη(16/2) η προετοιμασία της Εθνικής γυναικών εν όψει των δυο αναμετρήσεων με Ρωσία και με Ελβετία για την προκριματικά του ευρωμπάσκετ του 2017.

Τα μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος βρέθηκαν και πάλι στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι και προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα, ανεβάζοντας… στροφές για το δύσκολο εντός έδρας αγώνα τους κόντρα στη Ρωσία

που θα διεξαχθεί το Σάββατο (20/02, 17.00) στο «Τάσος Καμπούρης» της Χαλκίδας. Τα προβλήματα, πάντως, δεν έλειψαν για δεύτερη διαδοχική ημέρα για τον Κώστα Κεραμιδά, αν και δεν κρίνονται ανησυχητικά από το ιατρικό τιμ της ελληνικής ομάδας.

Συγκριμένα, η Άρτεμις Σπανού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς ταλαιπωρείται από ελαφρύ διάστρεμμα και η Εβίνα Μάλτση δεν γυμνάστηκε προληπτικά, εξαιτίας ενοχλήσεων από τενοντίτιδα. Αντίθετα, η Στέλλα Καλτσίδου έδωσε κανονικά το παρών στο προπονητικό πρόγραμμα. Η πρωινή προπόνηση της Εθνικής Γυναικών αναλώθηκε σε τακτική και σουτ. Το απόγευμα οι διεθνείς μας αρχικά είδαν βίντεο από προηγούμενες αγώνες της Ρωσίας και στη συνέχεια ακολούθησε η προπόνηση, με έμφαση επίσης στην τακτική.

Keywords
Τυχαία Θέματα