Εθνικές Νέες(ων) υποσχέσεις!


Πριν λίγες ώρες ο Κώστας Μίσσας ανακοίνωσε τους παίκτες που θα απαρτίσουν την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Νέων Ανδρών θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί 8-20 Ιουλίου στην Κρήτη (Ηράκλειο-Ρέθυμνο). Στην λίστα δεν περιλαμβάνεται μάλλον γιατί προορίζεται για την ανδρών απευθείας ο ΝΒΑερ Γιάννης Αντετοκούμπο. Αλλά βλέπουμε μια ομάδα με παιδιά γεννημένα το 94-95' που είναι η νέα μεγάλη φουρνιά και θα αποτελέσει και στόχο των μεγάλων

για όσους δεν έχουν περάσει ήδη την μεγάλη πόρτα και θυμίζει αυτή την γεννιά της Ρόδου με Παπανικολάου,Σλούκα ,Παππά κτλ. Στην ομάδα αυτή έχουμε τον έτοιμο Παπαπέτρου του Ολυμπιακού και τον Αγραβάνη που έχει ήδη ένα χρόνο στον Ολυμπιακό αλλά αλόμα δεν πήρε τις ευκαιρίες του. Εχουμε ακόμα τον καλύτερο έλληνα περιφερειακό-πλέι μέικερ της ηλικίας αυτής τον Μποχωρίδη του Άρη που είναι στόχος άλλωστε των αιωνίων της Αθήνας. Ο πανύψηλος Διαμαντάκος του Παναθηναϊκού είναι επίσης μέλος της ομάδας αυτής που με τους τρεις αυτούς στο 3-5 παρουσιάζει μια δυνατή φροντ λάιν και με τον Μπόχο στον άσο.
Και ακόμα υπάρχουν και άλλα παιδιά που περιμένουμε σημαντική εξέλιξη όπως ο κύπριος Χριστοδούλου που έχει επενδύσει ο Ολυμπιακός . Εχουμε και τον αμερικανοθρεμένο Πάρη Μαραγκό και άλλα παιδιά που θα μας απασχολήσουν στα επόμενα χρόνια και αξίζει κανείς να τα δει για να έχει μια άποψη για την νέα γεννιά που έρχεται ολοένα και περισσότερο στο προσκήνιο τώρα που έχουν περάσει και οι εποχές των παχέων αγελάδων. Το ελληνικο μπάσκετ συνεχίζει να βγάζει ταλέντα και το ελληνικό μπάσκετ συνεχίζει να είναι στο προσκήνιο από τις μικρές ηλικίες και θα πρέπει οι ελληνικές ομάδες να τα εμπιστεύονται ακόμα περισσότερο αυτά τα παιδιά και όχι να περιμένουν να φτάσουν στα 22-23 και ούτε φυσικά να πρέπει να κάνουν ...παπάδες όπως ο Παπανικολάου στο Ευρωπαϊκό της Ρόδου ενώ δεν παίζουν καν στις ομάδες τους για να δείξουν την αξία τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα