Έρχεται ο Ράιτ για τον Παναθηναϊκό! (vid's)

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι βρήκε τον πάουερ φόργουορντ/σέντερ που έψαχνε και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κρις Ράιτ (2,03 - 26 ετών) για τον οποίο σας είχαμε αναφέρει σχετικά από τις 3/10 (Από Ράιτ σε...Ράιτ ο Παναθηναϊκός).

Την είδηση αποκάλυψαν οι Maine Red Claws, ομάδα του στο NBDL, όπου σε σχετικό tweet

του εύχονται καλή τύχη στην καριέρα του στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι ο παίκτης αποδέχθηκε την πρόταση των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ στην ως τώρα καριέρα του δεν έχει αποχωρήσει ποτέ απο τις Η.Π.Α καθώς μετά την αποφοίτηση του απο το Ντέιτον αγωνίζεται είτε σε ομάδες του ΝΒΑ, είτε στο NDBL, όπου και διαπρέπει. Έτσι την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε μόλις 8 παιχνίδια στο Μιλγούοκι ως συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχοντας 7,6 πόντους μέσο όρο και 4,2 ριμπάουντ, ενώ στο NBDL αγωνίστηκε για λογαριασμό των Μάιν Ρεντ Κλόους έχοντας σε 41 παιχνίδια, 19,8 πόντους κατά μέσο όρο και 8,1 ριμπάουντ. Διακρίνεται για το αθλητικό του παιχνίδι την έφεση στα ριμπάουντ και το αξιοπρεπές ποσοστό στις ελεύθερες βολές ενώ είναι ιδιαίτερα θεαματικός με την μπάλα πάνω από την στεφάνη. Μοναδικό του μειονέκτημα το μέτριο μακρινό του σουτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα