Ερχεται ο Ράιτ, ακολουθεί… αντι-Νέλσον

Η εβδομάδα που μόλις άρχισε θα είναι γεμάτη μεταγραφικές εξελίξεις για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος άρτι αφιχθείς από τη Λιθουανία και τις δύο συντριβές που υπέστη στο Κάουνας, ετοιμάζεται να ενισχυθεί, καθώς οι επίσημες υποχρεώσεις είναι προ των πυλών.

Την Τρίτη (30/9) αναμένεται στην Ελλάδα ο Τζούλιαν Ράιτ, ο οποίος θα μπει στο… μικροσκόπιο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς τις επόμενες μέρες, θα συμμετάσχει και στο τουρνουά της Μόσχας το Σαββατοκύριακο (4-5/10) και θα αποφασιστεί αν θα υπογράψει συμβόλαιο, ώστε να ενισχύσει τους

«πράσινους» κοντά στο καλάθι. Ο 27χρονος ύψους 2,03μ. Αμερικανός στη θητεία του στο ΝΒΑ έπαιζε στο «3», ωστόσο στα… ευρωπαϊκά δεδομένα μπορεί να παίξει στο «4», ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και σέντερ, σε «ελαφρά» σχήματα.

Από εκεί και πέρα, το έτερο θέμα είναι ο ΝτεΜάρκους Νέλσον. Το πρόβλημα του Αμερικανού γκαρντ στην κνήμη είναι το πλέον πιθανό να τον κρατήσει έως και δύο μήνες εκτός δράσης και σε αυτή την περίπτωση είναι επιβεβλημένη η απόκτηση παίκτη για αυτό το διάστημα. Ηδη στα γραφεία της ΚΑΕ έχουν φτάσει πολλαπλές προτάσεις ελεύθερων γκαρντ, με τον Ιβάνοβιτς να αναζητά έμπειρο «κοντό», με θητεία στην Ευρωλίγκα.

Ενας εκ των προτεινόμενων είναι ο Ομάρ Κουκ, με την πολυετή καριέρα σε υψηλό επίπεδο, ωστόσο πιο… ψηλά είναι η περίπτωση του Ντάνιελ Γιούιν. Ο 31χρονος Αμερικανός, είναι όπως και ο Νέλσον απόφοιτος του Ντιουκ και «μαθητής» του Μάικ Σιζέφσκι και πέρυσι αγωνίστηκε στο γαλλικό πρωτάθλημα με την Παρί Λεβαλουά.

Την διετία 2005-2007 έπαιξε στο ΝΒΑ με τους Κλίπερς, ενώ κατόπιν ήρθε στην Ευρώπη, κατά σειρά σε Χίμκι (2007/2008), Πρόκομ (2008-2011), Αζοβμας (2011/2012) και Μπεσίκτας (2012/2013).

Όμως, όλα θα ξεκαθαρίσουν αρχής γενομένης από τη Δευτέρα (29/9), καθώς ο Ιβάνοβιτς θα δει τη λίστα με τους προτεινόμενους και θα αποφανθεί ποιος του… κάνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα