Έρχεται για την ΑΕΚ ο Ούκιτς!

Την επιστροφή του στην χώρα μας ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, για χάρη της ΑΕΚ. Ο Κροάτης πλέι μέικερ, ο οποίος είχε φτάσει με την Εθνική του ομάδα μέχρι τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση του συλλόγου και αναμένεται να φτάσει αύριο (31/8) στην Αθήνα,

με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα πραγματοποιηθούν οι τελικές διαπραγματεύσεις, για να γίνει παίκτης της Ένωσης.

Ο 32χρονος πλέον παίκτης, είχε βρεθεί στην Ελλάδα για μία διετία με την φανέλα του Παναθηναϊκού (2012-2014), κατακτώντας ισάριθμα νταμπλ και όντας «ακρογωνιαίος λίθος» των «πρασίνων» στις διοργανώσεις εντός κι εκτός συνόρων, τόσο με τον Αργύρη Πεδουλάκη όσο και με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη στον πάγκο, με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στους αχίλλειους τένοντές του να τον αναγκάζουν να επιστρέψει στην Κροατία, για λογαριασμό της Τσεντεβίτα. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ήταν στην Ιταλία, όπου με την φανέλα της Βαρέζε είχε κατά μέσο όρο 12 πόντους και 5.6 ασίστ, για να συνεχίσει στην Καντού, όπου σημείωσε αντίστοιχα 10.7 πόντους και 4.9 ασίστ.

Ο Γιούρι Ζντοβτς, επέλεξε τον Ούκιτς, προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την περιφερειακή του γραμμή, την ώρα που η επάνοδος του Δημήτρη Μαυροειδή δίνει σημαντική ώθηση για την φρόντ-λάιν της «Βασίλισσας».

Η ανακοίνωση:

«Στην Αθήνα αναμένεται αύριο (Τετάρτη, 31/08) ο Ρόκο-Λένι Ούκιτς (31 χρ., 1μ.96).

Ο Κροάτης γκαρντ θα υποβληθεί σε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις, και κατόπιν θα συζητήσει με τη διοίκηση της ΑΕΚ B.C. το ενδεχόμενο συνεργασίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα