Επιστρέφουν με... γεμάτες τσέπες στις προπονήσεις

Για μια ομάδα με τις οικονομικές δυσκολίες του Παγκρατίου και το... γνωστό περιορισμένο μπάτζετ που υπάρχει από το καλοκαίρι, κάθε πληρωμή προς τους παίκτες αποτελεί είδηση. Η διοίκηση των "ροσονέρι" που καταβάλει τους τελευταίους μήνες τιτάνιες προσπάθειες προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά η ομάδα μπάσκετ, έκανε το καθήκον της χρονιάρες ημέρες και προχώρησε σε πληρωμές προς παίκτες και προπονητές, φτιάχνοντας το κλίμα λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2016. Οι "ροσονέρι" που αυτές τις ημέρες απολαμβάνουν

το εορταστικό τους ρεπό θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη προσεχή Δευτέρα (2/1) με... γεμάτες τσέπες και ανεβασμένο ηθικό ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο κόουτς Κώστας Κατωπόδης αναμένεται να έχει στη διάθεση του τόσο τον Χρήστο Λυμπερόπουλο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον ώμο όσο και τον νεαρό Ανδρέα Σκούφη που απουσίες τον τελευταίο καιρό λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα των Εφήβων. Το Παγκράτι περιμένει μια σειρά δύσκολων αγώνων, καθώς θα αντιμετωπίσουν διαδοχικά τους Αμύντα (εκτός έδρας στις 7/1) και Αίολο Αστακού (11/1), ενώ στις 14/1 θα υποδεχθούν στο Μετς τον Φάρο Κερατσινίου. Προκειμένου να μπει η ομάδα σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά το... καθισιό των γιορτών έχει προγραμματιστεί ένα φιλικό παιχνίδι (εντός έδρας) τη προσεχή Τετάρτη (4/1) με αντίπαλο το Κορωπί.

Keywords
Τυχαία Θέματα