Ενίσχυση με Κρις Άλεν ο Κόροιβος (vid)

Τα τελευταία αποτελέσματα του Κόροιβου και συγκεκριμένα η πρόσφατη ήττα από τον Κολοσσό έχουν φέρει την ομάδα της Ηλείας σε πολύ δύσκολη θέση οσον αφόρα την παραμονή της στην Α1.

Όλοι πλέον στο στρατόπεδο της ομάδας ετοιμάζονται για τον τελικό της 24ης αγωνιστικής με το Λαύριο σε ένα ματς που μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ζωής και θανάτου καθώς οποίος χάσει θα είναι με το ενάμιση βήμα στην Α2.

Στην προσπάθεια που θα κάνει ο Κόροιβος θα εχει και ενίσχυση καθώς η διοίκηση εχει συμφωνήσει προφορικά με τον 27 χρόνο Αμερικανό γκαρντ Κρις

Άλεν ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο ενός μηνά με την ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου.

Ο Κρίς Άλεν με καλή θητεία στο κολεγιακό της πατρίδας του, πέρσι βρισκόταν στη D-League του ΝΒΑ, μετρώντας 10.3 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ κατά μέσο όρο με την Αϊόβα Ένερτζι .

Στην αρχή της φετινής σεζόν έκανε ένα ολιγοήμερο πέρασμα στην Ουγγαρία με τα χρώματα της Ατομερόμου, χωρίς πάντως να συνεχίσει εκεί.

Ευρωπαϊκό πέρασμα έκανε παλιότερα και στην Ισραηλινή Maccabi Ashdod (2012-13, αποχωρώντας όμως με δική του πρωτοβουλία μετά από πολεμική ενέργεια που κατέληξε σε ρίψη πυραύλου πολύ κοντά στο σπίτι που έμενε!)

Το μόνο που μένει πλέον να ξεκαθαρίσει είναι ποιος ξένος θα αποχωρήσει από τον Κόροιβο, με ποιο πιθανό τον Ντουέιν Ντέιβις που έτσι και αλλιώς δεν αγωνίζεται εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στα τελευταία παιχνίδια.

Αν όλα πάνε καλά ο Κρίς Άλεν θα κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 23η αγωνιστική της Basket-League στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα