Ένα βήμα πιο κοντά... (vid)

Η Ιντιάνα επικράτησε με 93-82 της Νέας Υόρκης και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στους τελικούς της περιφέρειας για πρώτη φορά μετά το 2004. "Τη θέλαμε αυτή τη νίκη" είπε ο Πολ Τζορτζ που μαζί με τον Τζορτζ Χιλ αποτέλεσαν το "φονικό δίδυμο" για τους Πέισερς στο ματς με τους Νικς.

Ο Χιλ σημείωσε 26 πόντους και ο Τζόρτζ είχε απολογισμό 18 πόντους, 14 ριμπάουντ και 7 ασίστ, οδηγώντας την ομάδα τους στο 3-1 επί των Νικς. Η Ιντιάνα κέρδισε κατά κράτος τη μάχη στη ρακέτα αφού τα ριμπάουντ ήταν 54-36 υπέρ της και οι φιλοξενούμενοι όσα σχήματα και αν δοκίμασαν δεν κατάφεραν ν' αλλάξουν το

σκηνικό.

Ο Καρμέλο Άντονι όσο και αν πάλεψε, τελείωσε το ματς με 24 πόντους αλλά αποχώρησε με φάουλ δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, ενώ ο Τζέι Αρ Σμιθ σημείωσε 19 πόντους, αλλά... έσπασε το καλάθι με την αστοχία του εντός πεδιάς έχοντας 7/22 σουτ.

Στο Σαν Αντόνιο, οι Σπερς επικράτησαν με 109-91 και πήραν το προβάδισμα με 3-2 νίκες επί του Γκόλντεν Στέιτ. Ο Τόνι Πάρκερ πρόσθεσε ένα νταμπλ νταμπλ στην καριέρα του, με 25 πόντους και 10 ασίστ και οδήγησε τους Σπερς σε μια σημαντική νίκη και ένα βήμα πιο κοντά στους τελικούς.

Ο σταρ των "Σπιρουνιών" όμως δεν ήταν μόνος καθώς ο Κάουι Λέοναρντ σημείωσε 17 πόντους, ο Ντάνι Γκριν πρόσθεσε 16 και ο Τιμ Ντάνκαν είχε απολογισμό 14 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Στην αντίπερα όχθη, ο ηγέτης της ομάδας, Στέφεν Κάρι έμεινε στα... πολύ ρηχά, μόλις με εννέα πόντους, ενώ προσπάθησαν ο Χάρισον Μπάρνς και ο Τζάρετ Τζακ με 25 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα