Έλειπε η... μαγεία σε Μπακς και Γιάννη, σούπερ Ουόριορς με Ρόκετς! (videos)

Οι Μιλγουόκι Μπακς συνέχισαν τις μέτριες εμφανίσεις τους και τις ήττες, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μην καταφέρνει αυτή τη φορά να είναι εύστοχος, αν και βοήθησε ιδιαίτερα σε άλλους τομείς στο ματς με τους ανώτερους Ορλάντο Μάτζικ.

Με τον Κέβιν Ντουράντ να είναι ξανά "οργιαστικός", οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς παρέμειναν... on fire, ξεπερνώντας το εμπόδιο των μαχητικών και σπουδαίων επιθετικά, Χιούστον Ρόκετς.

Οι Τορόντο Ράπτορς συνεχίζουν να εκπλήσσουν

δυσάρεστα, καθώς αυτή τη φορά συνετρίβησαν από τους Σάρλοτ Χόρνετς, σε μια βραδιά που θα θέλουν να ξεχάσουν πολύ γρήγορα.

Οι Ατλάντα Χοκς πήραν το ντέρμπι με τους Σικάγο Μπουλς, ενώ οι Σακραμέντο Κινγκς με τον Κώστα Κουφό στη βασική τους πεντάδα, ηττήθηκαν από τους Μέμφις Γκρίζλις. Απίστευτο επιθετικό βράδυ για τους Μπρούκλιν Νετς απέναντι στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς.

Αποτελέσματα:

Χόρνετς-Ράπτορς 113-78

Μάτζικ-Μπακς 112-106

Σίξερς-Μπλέιζερς 93-92

Χοκς-Μπουλς 102-93

Ρόκετς-Ουόριορς 108-125

Γκρίζλις-Κινγκς 107-91

Πέλικανς-Νετς 114-143

Μάβερικς-Τζαζ 107-112

Λέικερς-Πέισερς 108-96

Ανάλυση:

Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει κέφια οι Μιλγουόκι Μπακς δεν μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα και οι Ορλάντο Μάτζικ το γνώριζαν καλά, φροντίζονταν να του κόψουν τον επιθετικό του οίστρο με την άμυνά τους.

Παρά το ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, τα "ελάφια" κατέρρευσαν στο τρίτο και στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, με συνέπεια να έρθει αναπόφευκτα το τελικό 112-96.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ είχε double-double με 17 πόντους και 14 ριμπάουντ, πρόσθεσε ακόμη 5 ασίστ, αλλά είχε 4 λάθη και μόλις 6/17 σουτ εντός πεδιάς. Η εμφάνισή του είχε θετικό πρόσημο, αλλά απέχει πολύ από τις τρομερές παρουσίες που μας έχει συνηθίσει φέτος.

Οι νικητές είχαν επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Έλφριντ Πέιτον να έχει 20 πόντους και 6 ασίστ και τον Τζεφ Γκριν να προσθέτει 18 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς βρήκαν την ψυχολογία που θα ήθελαν μετά τη μεγάλη εμφάνιση στο ντέρμπι με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και πέρασαν σαν σίφουνας από το "Toyota Center", επικρατώντας των Χιούστον Ρόκετς με 125-108, μπροστά σε 18.000 θεατές!

Όλα κρίθηκαν στο τρίτο δωδεκάλεπτο, όταν η ομάδα του Όκλαντ έκανε επιμέρους σκορ 37-22, που άνοιξε τη διαφορά και οι "ρουκέτες" δεν κατάφεραν στη συνέχεια να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή.

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν ξανά ασταμάτητος με 32 πόντους (12/19 σουτ εντός πεδιάς) και 7 ασίστ, ο Στεφ Κάρι πρόσθεσε 24 πόντους (5/11 τρίποντα) και 7 ασίστ και ο Ντρέιμοντ Γκριν πλησίασε στο triple-double με 15 πόντους,, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Ο Τζέιμς Χάρντεν περιορίστηκε αισθητά από την αμυντική τακτική του Στιβ Κερ, έχοντας μόλις 17 πόντους. Τουλάχιστον έκανε τη διαφορά στη δημιουργία, μοιράζοντας 11 ασίστ.

O Ρόμπερτ Κόβινγκτον εξελίσσεται στον "mr.clutch" των Φιλαντέλφια Σίξερς, καθώς για μια ακόμη φορά σημείωσε το game winner. Συγκεκριμένα, με δικό του καθοριστικό τρίποντο στα 4'' πριν το φινάλε, η ομάδα της Πενσιλβάνια έκαμψε την αντίσταση των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με 93-92! O ίδιος παίκτης είχε βάλει προηγουμένως άλλο ένα τρίποντο για το προσπέρασμα στα 40''.

Ο Ερσάν Ιλιασόβα ήταν αρχισκόρερ των νικητών με 24 πόντους και τον ακολούθησαν οι Κόβινγκτον με 22 και Ζοέλ Εμπίντ με 18 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Από την άλλη, ο Ντάμιαν Λίλαρντ έκανε θραύση με 30 πόντους!

Keywords
Τυχαία Θέματα