Εκπέμπει υγεία η οικογένεια του Αμαρουσίου

Το Μαρούσι κατάφερε να επανέρθει άμεσα στην Β' Εθνική, μετά την περσινή του περιπέτεια στην μικρότερη κατηγορία, και με τον Κώστα Κεραμιδά στον πάγκο του να δημιουργήσει ένα ρόστερ, στο οποίο δεν υπάρχουν τα πολύ μεγάλα ονόματα, αλλά μπορείς να συναντήσεις παίκτες με εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες.

Μετά από πέντε αγωνιστικές στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα του Νοτίου ομίλου, και μετά το αρχικό 0/2, πέτυχε το απόλυτο, και πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση, πετυχαίνοντας τρεις πειστικές νίκες με Απόλλωνα, Πρωτέα Βούλας και χθες (2/11) με Αγία Παρασκευή. Έτσι, το Μαρούσι αρχίζει να γίνεται

ομάδα, οικογένεια, και να αποπνέει υγεία, κάτι που φαίνεται σε όλες τους τις κινήσεις, αλλά και σε συζητήσεις με ανθρώπους γύρω από την ομάδα, αλλά και με κάποιους που απέχουν διακριτικά, αλλά περιμένουν τη κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει.

Η ομάδα, που έχει κερδίσει Ευρωπαϊκό τρόπαιο, και αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα, με την βαριά φανέλα, αρχίζει να αποκτάει οντότητα, αφήνοντας πίσω της τα κακώς κείμενα του κοντινού παρελθόντος, τα οποία αν μπουν σε ανάλυση, θα χρειαστούν πολλά ρεπορτάζ για να παρουσιαστούν. Στο παρών, η σπουδαία ομάδα των Βορείων προαστίων δείχνει να πατάει σε γερές βάσεις, ψάχνοντας ακόμα μια νίκη στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (6/11) με τον Κρόνο στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Keywords
Τυχαία Θέματα