Ευχαρίστησε και αποχώρησε ο Κούτουλας (pic)

Ο Νίκος Κούτουλας θέλησε να αποχαιρετήσει τους φίλους του Ιωνικού Νικαίας, και έτσι μέσω της σελίδας της ομάδας στο facebook ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα μετά από μια τριετία, ευχαριστώντας τους για την συνεργασία, και εξυμνώντας τον κόσμο της ομάδας για την σταθερή του παρουσία.

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα σε όλους τους Ιωνικους φιλάθλους - φίλους. Έπειτα από 3 συναπτά έτη στην ομάδα νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που συνεργάστηκα/συνευρέθηκα μαζί τους όλο αυτό το διάστημα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές που είχα, για την προσφορά της μπασκετικης γνώσης αλλά και του ήθους που μου προσέφεραν. Τον Αντώνη Χατζηκυριακο που ήταν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα μας σε ότι χρειαζόμασταν εντός και εκτός γηπέδου, ένας πραγματικός team manager και κάτι παραπάνω. Τον πρόεδρο της ομάδας για τη σεζόν που μας πέρασε κύριο Βαρουξακη για την άψογη και επαγγελματική συνεργασία που είχαμε. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την επιτροπή- διοίκηση που είχα για 2 χρόνια και αναλαμβάνουν πάλι τα ηνία της ομάδας, τον κύριο Παλλη, τον κύριο Συμεωνιδη και τον κύριο Καρτζογλου για την επίσης άψογη και επαγγελματική συνεργασία που είχαμε τις σεζόν 2013-14 και 2015-16, πραγματικοί Κύριοι. Για το τέλος αφήνω την σταθερή δύναμη και αξία του Ιωνικού, τους φιλάθλους αλλά και τους οργανωμένους. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις φοβερές εμφανίσεις σας τις Κυριακές. Το να παίζει ένας αθλητής με τέτοιο κόσμο δίπλα του είναι κάτι πολύ συναρπαστικό, αυτό το κατάλαβα στη Νίκαια. Εύχομαι στην ομάδα ότι καλύτερο. Να έχει τύχη και υγεία, κάτι που δεν είχαμε δυστυχώς εμείς φέτος και πριν από δύο χρόνια... Σας ευχαριστώ!»

Keywords
Τυχαία Θέματα