Δυσαρεστημένος ο Θορν

Η ήττα από τον Πανελευσινιακό πόνεσε, αλλά αυτό δεν είναι είδηση, καθώς όλες οι ήττες πονάνε, πόσο μάλλον από ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Το γεγονός της υπερκάλυψης -δεν ήταν και δύσκολο, αφού το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι είχε τελειώσει με οριακή διαφορά (77-75)- της διαφοράς την κάνει λίγο πιο επώδυνη, αλλά αυτό είναι το μικρότερο κακό για το Περιστέρι, των χιλίων προβλημάτων.

Μετά τον Ντάρεν Ουίλιαμς και ο Ντουάιτ Θορν σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την

ομάδα των δυτικών προαστίων. Αν υπάρξει πρόταση (κάτι που δεν φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολο) θα φύγει χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα κι αν δεν έχει άλλη πρόταση στα χέρια του να πακετάρει τα πράγματά του και να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του.

Ο Θορν με 11 πόντους μέσο όρο στα παιχνίδια του Περιστερίου, είναι από τους βασικούς συντελεστές της ως τώρα πορείας. Έχει ενεργό συμμετοχή στο παιχνίδι και είναι από αυτούς που βοήθησαν σημαντικά για να κατακτηθούν οι πέντε νίκες, που αποτελούν ένα μαξιλάρι ασφαλείας, αλλά δεν οριοθετούν την παραμονή. Είναι πρόδηλο πως αν αποχωρήσει θα δημιουργηθεί τεράστιο κενό.

Αν στους δύο Αμερικανούς προσθέσουμε και την πληροφορία που δημοσιεύτηκε χθες στη στήλη "Καρφώματα", σε συνδυασμό με τις δύο τελευταίες "κακές ήττες" (ήρθαν μετά την εντυπωσιακή επικράτηση επί του Ρεθύμνου, που αν συνοδεύονταν με 1/2 νίκες στα ματς με Ηλυσιακό και Πανελευσινιακό, θα διασφάλιζε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή), έχουμε την εικόνα ενός καραβιού με… δύο τρύπες. Κλείνουν τη μία, μπάζει από την άλλη.

Οι τρεις επόμενες αγωνιστικές είναι καθοριστικές, αφού το Περιστέρι υποδέχεται τον Πανιώνιο, πηγαίνει στην Πάτρα να παίξει με τον Απόλλωνα και μετά φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Στα τρία ματς χρειάζεται μία (τουλάχιστον) νίκη - οξυγόνο, για να μην βρεθεί στην "καυτή ζώνη" του υποβιβασμού.

Με παίκτες που είναι στα πρόθυρα της αποχώρησης, είναι ακόμα πιο δύσκολη η αποστολή της παρέας του Τζίμη Κουστένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα