Δυναμικός Καναδάς... με Μπιρτς!

Μία μέρα μετά την έναρξη του Προολυμπιακού Τουρνουά του Τορίνο, ακολουθεί η πρεμιέρα του αντίστοιχου στη Μανίλα, με τον ανταγωνισμό να προβλέπεται έντονος. Εκτός της Γαλλίας, που μοιάζει να είναι το φαβορί, ο Καναδάς δείχνει να παρουσιάζει ένα εξαιρετικό σύνολο, προκειμένου να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει τη θέση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Τζέι Τριάνο, έχει στην αποστολή του πέντε

NBAers και σε αυτή συμπεριέλαβε τον Κεμ Μπιρτς. Ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού, θα αποτελέσει άλλον έναν εκπρόσωπο των «ερυθρολεύκων» στα Προολυμπιακά Τουρνουά, και φυσικά ένα σημαντικό στήριγμα της φρόντ-λάιν της καναδικής ομάδας. «Αστέρας» της, είναι μάλλον ο πρωταθλητής του ΝΒΑ και εκ των κορυφαίων με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, Τρίσταν Τόμπσον.

Αναλυτικά, η δωδεκάδα του Καναδά:

Σάι Αλεξάντερ (Χάμιλτον Κρίστινα Ακάντεμι), ο Τζόελ Αντονι (Πίστονς), ο Μέλβιν Εντζεμ (Βενέτσια), ο Τάιλερ Ενις (Μπακς), ο Μπράντι Χέσλιπ (Καντού), ο Κόρι Τζόσεφ (Ράπτορς), ο Λιβόν Κένταλ (Εστουντιάντες), ο Τόμας Σκραμπ (Γκίσεν), ο Τρίσταν Τόμπσον (Καβαλίερς) και φυσικά ο Αντονι Μπένετ (Πίστονς).

Keywords
Τυχαία Θέματα