Δρακόπουλος: "Ελεύθερη είσοδο στα ντέρμπι στο Ιβανώφειο"

Ο Ηρακλής αγωνίστηκε χωρίς την παρουσία φιλάθλων του στις εξέδρες για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, εκτίοντας την ποινή των δύο αγωνιστικών "κεκλεισμένων των θυρών" που του είχε επιβάλει η ΕΟΚ για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα στη συνάντηση με τον Εθνικό.

Το... περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ενώ ο "Γηραιός" είχε καταθέσει έφεση για μείωση της ποινής, δεν πήρε ποτέ την απάντηση του ΑΣΕΑΔ, η οποία απλά ανακοίνωσε ότι και το ματς με τη Καβάλα

θα γίνει "κεκλεισμένων". Ο πρόεδρος του Ηρακλή κ. Θόδωρος Δρακόπουλος σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της συμπρωτεύουσας "Libero 107.4", εξέφρασε την οργή του για τη στάση των αρμοδίων οργάνων απέναντι στο σύλλογο, ενώ αποκάλυψε ότι σκέφτεται να βάλει δωρεάν είσοδο στα ντέρμπι με τους πρωτοπόρους που ακολουθούν στο Ιβανώφειο.

"Δεν πήραμε ποτέ καμία απάντηση από το ΑΣΕΑΔ. Μπορεί να μας μειώσουν μία αγωνιστική ενώ θα έχουμε εκτίσει και τις δύο. Είμαστε στοχοποιημένοι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Το Σάββατο όταν και περνούσα που έπαιζε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο γυναικείο βόλεϊ και είχε γίνει της κακομοίρας, δεν τιμωρήθηκε κανένας. Και εμείς τιμωρηθήκαμε λόγω υβριστικού συνθήματος κατά του Καγιούλη και Σαββίδη. Άμα ήταν έτσι όλες η ομάδες θα έπαιζαν χωρίς φιλάθλους λόγω υβριστικών συνθημάτων", δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του "Γηραιού" και πρόσθεσε: "Το ΑΣΕΑΔ δε μας απάντησε αλλά εγώ θα κάνω το εξής. Θα αποδείξουμε πόσο καλός είναι ο κόσμος του Ηρακλή, στα ντέρμπι με Πανιώνιο, Φάρο και Δούκα που σκέφτομαι να μην έχει εισιτήριο. Να είναι ελεύθερη η είσοδος. Να τους δείξουμε τι σημαίνει φίλαθλο πνεύμα. Να τους δείξουμε τι σημαίνει ο φίλαθλος του Ηρακλή και θα προσπαθήσω να το δείξει και η τηλεόραση για να δει ο κόσμος την ατμόσφαιρα του Ιβανωφείου".

Keywords
Τυχαία Θέματα