Δοκιμασία του Ολυμπιακού με την απρόβλεπτη Νίζνι!

Στο Νόβκοροντ και στην «Cec Nagorny Arena» δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός (12/2, 18:30, NS2), ο οποίος φιλοξενείται από την Νίζνι, στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τον θεσμό της Ευρωλίκγας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει οι «ερυθρόλευκοι» να ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο του Top-16 της Ευρωλίγκας με έξι νίκες σε επτά παιχνίδια, και να βάλουν τις βάσεις για την κατάκτηση μια από τις δυο πρώτες θέσεις που οδηγούν στα playoffs

με πλεονέκτημα έδρας. Ωστόσο, το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι καθώς το συγκρότημα Άιναρς Μπαγκάτσκις είναι απρόβλεπτο, έχοντας πετύχει μεγάλες νίκες και δυσκολεύοντας όλους τους αντιπάλους του, ανεξαρτήτως έδρας. Μεγάλο αστέρι των Ρώσων, είναι ο Αμερικανός γκαρντ Τέιλορ Ρότσεστι (1,85 - 30 ετών), που αν βρει ρυθμό στην επίθεση μπορεί να «σκοτώσει« οποιαδήποτε ομάδας (19,9 πόντους κατά μέσο όρο στην φετινή διοργάνωση με 51,3% στα τρίποντα).Πολύ επικίνδυνος είναι και ο Λευκορώσος σέντερ, Αρτσιόμ Παραχούσκι (2,11, 28 ετών) ο οποίος έχει 12,4 πόντους κατά μέσο όρο, με πολύ καλό καλά ποσοστά στα σουτ δυο πόντων (63,4%), ενώ έχει 6,8 ριμπάουντ και 2,1 κοψίματα κατά μέσο όρο.

Για τον Ολυμπιακό, χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ενώ σταθερά εκτός είναι οι Παπαπέτρου, Αγραβάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα