"Δις" μπαμπάς ο Πάρκερ

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να γίνει ο Τόνι Πάρκερ. Όπως ενημέρωσε μέσω τις ραδιοφωνικής του εκπομπής ο Γάλλος NBAer, η γυναίκα του είναι έγκυος και το παιδί θα γεννηθεί τον Ιούλιο. Αυτό βέβαια περιπλέκει τα πράγματα με την Εθνική Γαλλίας,που εκείνη την περίοδο έχει υποχρεώσεις για το Προολυμπιακό τουρνουά, αλλά όπως είπε και ο ίδιος, θα δει τότε τι θα κάνει.

Αναλυτικά τα όσο είπε ο Πάρκερ:

«Πριν ξεκινήσει η εκπομπή, έχω να ανακοινώσω κάποια πράγματα. Η γυναίκα μου είναι έγκυος και ο πρώτος μου γιος, ο Τζος, αναμένεται να αποκτήσει ένα αδερφάκι.

Είναι πολύ περίεργη κατάσταση. Η γέννηση αναμένεται στα τέλη Ιουλίου. Θα δούμε τι θα συμβεί με την Εθνική Ομάδα. Δεν έχω πάρει ακόμα την απόφαση μου. Είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Πρέπει να μιλήσω με την Ομοσπονδία αλλά και τη γυναίκα μου. Δεν θα είναι εύκολο λόγω του τάιμινγκ και του μπερδεμένου προγράμματος».

Στην συνέχεια, ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας, Ζαν Πιερ Σιουτάτ σε μέσα της χώρας του, σχολίασε: «Είναι καλό που θα γίνει ξανά πατέρας. Θα μιλήσω μαζί του τον Μάρτιο όταν και θα συναντηθούμε και θα δούμε τι θα συμβεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα