Διέψευσαν για συνάντηση οι παίκτες της Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα δεν παιρνάει και τα καλύτερα της τελευταία, με τις φήμες να μην σταματάνε, κάνοντας λόγο για κακή σχέση μεταξύ των παικτών και του προπονητή τους, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Αυτή την φορά ο γνωστός δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ με τιτίβισμα του ανέφερε ότι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα συναντήθηκαν και ζήτησαν όλοι μαζοί την απομάκρυνση του Έλληνα κόουτς. Βέβαια μετά και την μη επιβεβαίωση της είδησης από τον ρεπόρτερ της Μπαρτσελόνα, Χοσέ Ουγκέτ, από την Mundo Deportivo

ήρθαν και οι δηλώσεις των παικτών που δείχνουν ότι ήταν λανθασμένη η είδηση. Συγκεκριμένα οι παίκτες της ισπανικής ομάδας στην Media Day της ομάδας για το Copa Del Rey έδειξαν την δυσαρέσκεια τους για την συγκεκριμένη είδηση, μερικοί εξ αυτών τόνισαν να μην ακούνε αυτόν τον δημοσιογράφο.

Αναλυτικότερα:

Τόμιτς: «Παιδιά αυτό είναι χαζό, δεν αξίζει να διαβάζετε αυτόν τον τύπο, είναι μια ανοησία και δεν είναι αλήθεια»

Χουάν Κάρλος Ναβάρο: «Δεν ήμουν σε αυτή την συνάντηση και ρώτησα μερικούς συμπαίκτες και δεν ήταν αυτοί εκεί», τόνισε ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα».

Ταϊρίς Ράις: «Συνάντηση παικτών; Δεν έχει υπάρξει καμία συνάντηση παικτών όλη την χρονιά. Αυτό είναι το μόνο που έχω να πω».

Πέτερι Κόπονεν: «Διάβασα το tweet, αλλά δεν είναι αλήθεια. Δεν ξέρω κάτι για αυτό. Οταν το είδα, σκέφτηκα "τι είναι αυτό;». Υπάρχουν πολλές φήμες, η κατάσταση είναι άσχημη, αλλά δεν γνωρίζω περί τίνος πρόκειται».

Στράτος Περπέρογλου: «Είμαστε ενωμένοι, δεν υπάρχει πρόβλημα και συνεχίζουμε όλοι μαζί. Την παρούσα στιγμή δεν πάμε καλά, υπάρχει έξτρα πίεση, αλλά είμαστε ένα γκρουπ πολύ καλών παικτών κι έχουμε μπροστά μας μία πρόκληση». Ο διεθνής φόργουορντ επίσης ανέφερε πως «δεν ήμουν καλεσμένος σε αυτή την συνάντηση και δεν γνωρίζω κάτι για το μίτινγκ»

Βίκτορ Κλαβέρ: «Είναι ένα ψέμα και είναι ξεκάθαρο πως μπορείς να επιτίθεσαι εύκολα στους ανθρώπους που είναι στο γήπεδο και στον πάγκο, όταν η ομάδα είναι σε άσχημη κατάσταση».

Σάσα Βεζένκοφ: «Δεν διαβάζω αυτά τα πράγματα, δεν με ενδιαφέρουν και είναι γελοία. Το μόνο που με απασχολεί είναι το καλό της ομάδας. Πιστεύω πως προπονητές και παίκτες είμαστε ενωμένοι ενόψει του Κυπέλλου».

Βίτορ Φαβεράνι: «Δεν έχω ιδέα και δεν έχω κάτι να πω».

Τέλος ο Μπράντ Όλεσον είπε: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Είναι ψέμα. Το μόνο που έχω να πω είναι πως είναι ψέμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα