Διαμαντίδης: «Στόχος μας τα τρόπαια»

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον Άρη και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να τονίζει πως τα τρόπαια είναι ο στόχος των «πρασίνων» που κοιτούν πλέον το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τόνισε αρχικά: «Σίγουρα όταν αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό ο στόχος είναι να κερδίζεις τρόπαια. Ήταν ο πρώτος

τίτλος της χρονιάς. Παλεύουμε πέντε μήνες. Θα το χαρούμε σήμερα κι από αύριο έχουμε δύσκολη συνέχεια», ενώ για την αναμέτρηση ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνά μας και καταφέραμε και πήραμε το παιχνίδι».

Όσο για το αν η κατάκτηση του πρώτου φετινού τίτλου είναι καλός οιωνός, ο Δημήτρης Διαμαντίδης δήλωσε: «Δεν είναι καλός ή κακός οιωνός ότι πήραμε τον πρώτο τίτλο. Συνεχίζουμε και πάμε για τα επόμενα παιχνίδια. Είναι κάτι όμορφο όμως από αύριο θα κοιτάξουμε το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα. Την υγεία μας να έχουμε κι όλα καλά».

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος είπε: «Δεν παίξαμε καλή άμυνα στο πρώτο, αλλά στο δεύτερο ήμασταν εξαιρετικοί και ανεβάζοντας ρυθμούς στην επίθεση φτάσαμε στη νίκη. Πάντα μία νίκη στον τελικό είναι ωραία. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε για τη συνέχεια. Κάναμε μία καλή αρχή για τα επόμενα παιχνίδια. Υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια και σίγουρα πρέπει σε κάθε ματς να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να έρθουν και άλλες επιτυχίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα