«Διαμαντίδης, ο ήρωας μου»

Έκανε 600 χιλιόμετρα μέχρι την Μάλαγα προκειμένου να δει από κοντά το δικό του μπασκετικό ήρωα που όμως δεν ηταν κάποιος από τους αθλητές της Ισπανικής ομάδας αλλά ήταν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο Χαβιέρ Μπλάθκεθ, που έκανε αυτό το μακρύ ταξίδι των 600 χιλιόμετρων οδικώς μόνο και μόνο για να είναι πάρων στην τελευταία ευρωπαϊκή παράσταση του Διαμαντίδη στην «Μαρτίν Καρπένα», είναι εδώ και χρονια πιστός φίλαθλος του Παναθηναϊκού

αλλά και του αρχηγού της ομάδας.

«Είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Είναι ο ήρωας μου. Δεν έχω λόγια. Έχω την ευκαιρία να δω τον Διαμαντίδη. Ήθελα να τον δω και στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν μπορούσα. Είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Ελπίζω να παίξει έναν ακόμη χρόνο για τους οπαδούς. Αλλά πρέπει να του πω ευχαριστώ για όλα όσα μας χάρισε και συνεχίζει να μας χαρίζει στην τελευταία του χρονιά. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου, όπως και σε όλους», δήλωσε στην «Πράσινη».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω Twitter, μετά το ματς είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά το ίνδαλμά του. «Ήρθα στη Μάλαγα, νικήσαμε, έδωσα συνέντευξη, πήγα στα αποδυτήρια, μίλησα με τον Διαμαντίδη. Ήταν… θρυλικά», ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα