«Διαμαντίδη...είσαι κύριος!» (pic)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης διανύει την τελευταία του χρονιά, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, και οι φορές που θα επισκεφτεί ως παίκτης του Παναθηναϊκού το ΣΕΦ, εξαρτώνται από το πόσες φορές θα συγκρουστούν οι δυο ομάδες στα play offs, και με την λογική ότι θα αγωνιστούν στους τελικούς.

Ωστόσο αυτό που συνέβη χθες (25/1) είναι πρωτάκουστο και το basketblog.gr

έχει το ρεπορτάζ, από τις στιγμές του αρχηγού των «πρασίνων» με τους φίλους του Ολυμπιακού. Ο Διαμαντίδης βγήκε τελευταίος από τα αποδυτήρια, κουτσαίνοντας ελαφρώς, και κατευθύνθηκε προς το πούλμαν της ομάδας του, με την παρουσία της αστυνομίας να είναι διακριτική. Λίγα μέτρα πιο δίπλα ήταν περίπου 15 με 20 φίλοι των «ερυθρολεύκων» με τις μπλούζες και κασκόλ τους. Ένας εξ' αυτών τον πλησίασε ζητώντας του μια φωτογραφία, και ο Διαμαντίδης μετά την αρχική αμηχανία δέχθηκε με χαρά, και αφού βγήκε από τον αστυνομικό κλοιό κατευθύνθηκε στο πηγαδάκι με τους οπαδούς. Εκεί έβγαλε περίπου έξι με επτά φωτογραφίες, ενώ ένας τον πλησίασε και του απευθύνθηκε λέγοντας του: «Διαμαντίδη είσαι κύριος».

Ο ίδιος ευχαρίστησε τους φίλους του Ολυμπιακού και απομακρύνθηκε, σε μια στιγμή τεράστιου πολιτισμού, και από την πλευρά του αρχηγού τον Παναθηναϊκού, και από τους φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά.

Ένας εξ' αυτών ανέβασε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης την φωτογραφία που έβγαλε με τον Διαμαντίδη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε για όλα, Μήτσο».

Keywords
Τυχαία Θέματα