Δεν ξέχασαν τον Λιούμπο

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τον θάνατο του Λιούμπο Γιοβάνοβιτς και η άδικη απώλεια δεν γίνεται να ξεχαστεί. Ο πρώην παίκτης του Αρκαδικού και του ΚΑΟΔ, δολοφονήθηκε το καλοκαίρι του 2011, σε ηλικία 24 ετών, ύστερα από πυροβολισμούς άγνωστων κουκουλοφόρων κατά την διάρκεια ληστείας στο Μαυροβούνιο.

Η Μπούντουτσνοστ, από την οποία ο Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε τη καριέρα του, διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο (11-12/9) τουρνουά,

προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του. Το παρών, εκτός των διοργανωτών έδωσαν και οι Τέοντο Τίβατ, η Ζαντάρ και η Σουτζέσκα. Η συγκινησιακή φόρτιση ήταν μεγάλη, καθώς το παρών τους αγώνες έδωσε και η οικογένεια του αδικοχαμένου καλαθοσφαιριστή, ενώ σε περίοπτη θέση βρίσκονταν οι φανέλες των ομάδων που φόρεσε ο Μαυροβούνιος σέντερ (με το νούμερο 14), μεταξύ των οποίων αυτές του Αρκαδικού και του ΚΑΟΔ.

Να σημειωθεί ότι ο Γιοβάνοβιτς αγωνίστηκε στον Αρκαδικό τη σεζόν 2009-10, στη πιο επιτυχημένη σεζόν στην ιστορία του συλλόγου στην Α2 (τερμάτισε 4ος), ενώ την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στον ΚΑΟΔ με τον οποίο πανυγήρισε την άνοδο στην Α1.

Keywords
Τυχαία Θέματα