«Δε βλέπουμε φαντάσματα....» (vid)

Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει να «βομβαρδίζει» με video...καταγγελία από το παιχνίδι με τους Μαχητές στα Πεύκα την προηγούμενη Τετάρτη (1/6), το οποίο ηττήθηκε στην δεύτερη παράταση. Στο βίντεο που ακολουθεί μας παρουσιάζουν δυο ίδιες φάσεις, με διαφορετικά σφυρίγματα, φάση όπου ο Σωφρονάς αντί να πάρει γκολ-φάουλ, απλά ευστόχησε στο ντράιβ που επεχείρησε.

Αναλυτικά:

«Ο Πανερυθαϊκός ΑΣ σε συνέχεια της ανάρτησης του video με τη φάση των "8 δέκατα" πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας

του παιχνιδιού και με το σκορ να είναι 62-64 υπέρ της ομάδας μας, σας παρουσιάζει άλλες δύο φάσεις -μια για την κάθε ομάδα - στο τελευταίο λεπτό πριν τη λήξη της 1ης παράτασης που δείχνουν τη διαφορετική προσέγγιση των σφυριγμάτων.

Η δε φάση με τον αθλητή του Πανερυθραϊκού είναι 7'' και 6 δέκατα πριν τη λήξη της 1ης παράτασης - και αντί να σφυριχτεί φάουλ-γκολ το οποίο πιθανώς να μας έδινε τη νίκη, δε σφυρίζεται τίποτα δίνοντας στην αντίπαλη ομάδα την κατοχή της μπάλας για τα 7’’ και την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη.
Σε αντίθεση με την προηγούμενη φάση, χωρίς να υπάρχει καμία επαφή οι διαιτητές σφυρίζουν εύκολα το φάουλ δίνοντας 2 βολές στην ομάδα των Πεύκών, 2 από τις 44 συνολικά!!!

Επαναλαμβάνουμε ότι ούτε φαντάσματα βλέπουμε, ούτε ότι μας κυνηγάνε οι πάντες…το μόνο που βλέπουμε είναι η πραγματικότητα…

Υπάρχουν πολλές τέτοιες φάσεις και αναφέρουμε και πάλι πως το DVD ολόκληρου του παιχνιδιού βρίσκεται στη διάθεση της ΚΕΔ.

Γι’ άλλη μια φορά….Εμείς θα είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό».

Keywords
Τυχαία Θέματα