Δαουλάρης: «Φεύγω από την ομάδα σαν φίλος» (pic)

Ο Πάνος Δουλάρης έχει γράψει την δική του ιστορία στον χώρο του μπάσκετ, και μετά από δυο επιτυχημένες σεζόν στον Ερμή Αγιάς, με τον οποίο πέτυχε δυο μαζεμένες ανόδους, φέρνοντας την ομάδα στην Β' Εθνική, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook την αποχώρησή του από την ομάδα. Την σεζόν που μας πέρασε ο Δαουλάρης ήταν καθοριστικός με την ποιότητα τους, με την διαφορά τους στο οικονομικό να είναι η αιτία της αποχώρησης του.

Αναλυτικά ο ίδιος έγραψε:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.

Δύο χρόνια στον Ερμή Αγιάς ισάριθμες επιτυχίες. Άνοδοι από το τοπικό, μέχρι την Β' Εθνική. Εύκολες και δύσκολες στιγμές η ομάδα κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα τα αγωνιστικά και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους, απλά να κερδίζει με κάθε τρόπο...
Ευχαριστώ από καρδιάς πρώτα τον πρόεδρο Θοδωρή Ριζούλη γιατί τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν στις μέρες μας, τον κόουτς Γιασάρη που ήταν εκεί για όλους μας, τον βοηθό Αλέξη Ζέστα και όλα τα παιδιά έναν έναν προσωπικά, όλους που συνεργαστήκαμε και κάναμε την ομάδα να φτάσει πολύ ψηλά εκεί που δεν περίμενε κανείς!!!
Η ζωή συνεχίζεται και η ομάδα είναι πάνω από τα πρόσωπα. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και μεγαλύτερες επιτυχίες ακόμα... Φεύγω από την ομάδα σαν φίλος και πάνω από όλα με ψηλά το κεφάλι!!!

Φίλοι μου εις το επανιδείν....»

Keywords
Τυχαία Θέματα