Δανάκης: "Κομβικό ματς"

Ο Παναγιώτης Δανάκης και ο Δημήτρης Μπίσκας της Γέφυρας μίλησαν για το σπουδαίο «διπλό» στην Κομοτηνή, απέναντι στην τοπική Α.Ε., μίλησαν ο Παναγιώτης Δανάκης και ο Δημήτρης Μπίσκας.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ κομβικό ματς για την ομάδα μας απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Αν και με μέτρια εμφάνιση στα πρώτα τρία δεκάλεπτα καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη για

τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με τις σωστές οδηγίες του προπονητή μας για ακομα ένα ματς καταφέραμε να ανατρέψουμε το -14, πράγμα που δείχνει πόσο αποφασισμένοι είμαστε για το στόχο μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, που ήταν και εκεί, καθώς επίσης και στους ανθρώπους της Κομοτηνής που ήταν άψογοι».

Ο Δημήτρης Μπίσκας, από την πλευρά του, δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά προβλήματα στην άμυνα και η Κομοτηνή πήρε μεγάλη διαφορά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε με πολύ καλή άμυνα να γυρίσουμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, αλλά και στον προπονητή μας, καθώς και στον κόσμο μας που έκανε αυτό το ταξίδι για να είναι δίπλα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα