Δ. Γιαννακόπουλος: «Στοίχημα ο νέος ΠΑΟ, να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο περιθώριο της βράβευσης του Παναθηναϊκού για το περσινό νταμπλ, αναφέρθηκε στο νέο πρωτάθλημα, κάνοντας λιτή και περιεκτική ευχή ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο συγχαρητήρια κι ευχαριστώ στη Nova,

που συνεχίζει να στηρίζει το μπάσκετ και πιστεύω θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα. Καλή σεζόν σ 'όλους, σ' αθλητικά πλαίσια, μακριά από ακρότητες, όχι βία, γεμάτα γήπεδο και κάθε επιτυχία σε κάθε σύλλογο. Σας ευχαριστώ πολύ».

Κατά την αποχώρησή του από την κλήρωση, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε:

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού και τα ντέρμπι: «Έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Έχουμε ελληνικό αίμα και νέους Έλληνες. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε τη χρονιά με το νταμπλ ως συνήθως. Κάποια στιγμή θα παίζαμε με τον Ολυμπιακό. Θέλω να πιστεύω ότι θα κερδίσουμε, και μέσα, κι έξω».

Για τον προημιτελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ: «Είναι πάρα πολύ νωρίς στη σεζόν. Κι οι δύο ομάδες έχουν απώλειες. Θέλω να πιστεύω ότι ο καλύτερος θα κερδίσει».

Για τις μεταγραφές και αν θα γίνει κι άλλη κίνηση: «Γι' αυτό πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή της ομάδος (σ.σ. Ντούσκο Ιβάνοβιτς) κι όχι εμένα».

Για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς: «Ο κ. Ιβάνοβιτς είναι προσωπική επιλογή, δική μου. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη κι είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσει να κρατήσει τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς έχει δείξει την ποιότητά του τόσα χρόνια στα ευρωπαϊκά γήπεδα».

Για τις δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου, πως ο Παναθηναϊκός είναι ενισχυμένος, αλλά με βλέμμα γεμάτο ειρωνεία: «Αυτό είναι που πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο, δε μπορώ να μπω στο μυαλό του για να καταλάβω τι εννοούσε».

Για τον νέο Παναθηναϊκό: «Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα. Χτίζουμε μία νέα ομάδα με πολλούς Έλληνες νεαρούς και θέλουμε να τα πάμε όσο καλύτερα μπορούμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το αν άργησε το σχέδιο της ελληνοποίησης: «Αν κρίνω απ' τα αποτελέσματα, δε θεωρώ ότι άργησε να γίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα