Χρυσικόπουλος: «Για τον κόσμο και τον Ζάνις»

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος αφιέρωσε την νίκη του ΠΑΟΚ στον κόσμο αλλά και στον Ζάνις Πέινερς ενώ αναφέρθηκε και στις λεπτομέρειες που έδωσαν στον "Δικέφαλο" το ροζ φύλλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του φόργουορντ του ΠΑΟΚ:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και τους αφιερώνουμε τη νίκη και τον Ζάνις, ο οποίος πέρασε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ

και δεν επιτρέψαμε στον Άρη να κάνει αιφνιδιασμούς, αλλά να παίζει μόνο με τα τρίποντα. Στα τελευταία πέντε λεπτά βγάλαμε ενέργεια κι έτσι κερδίσαμε το παιχνίδι. Είναι σημαντική νίκη από κάθε άποψη».

Για τα 0/20 τρίποντα: «Δεν θα πίστευε κανείς ότι θα κερδίζαμε με αυτό το ποσοστό. Δεν μπορώ να εξηγήσω την αστοχία. Υπήρχε μεγάλο άγχος. Ευτυχώς δεν μας στοίχισε. Αγωνιστικά περάσαμε την μπάλα στον Κλάντον και από εκεί βρήκαμε λύσεις».
Για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν τα παράτησε, είπε: «Αυτή είναι η ταυτότητα της ομάδας. Δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι. Όλα τα παλεύουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Για τον αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να μπει στην τετράδα: «Πλέον είναι στο χέρι μας. Έχουμε το πλεονέκτημα με τον Άρη λόγω των δύο νικών. Αν είμαστε σοβαροί στα υπόλοιπα παιχνίδια, τότε μπορούμε να την κατακτήσουμε».

Για την Παρτιζάν: «Η νίκη επί του Αρη μας δίνει μεγάλη ώθηση για αυτό το παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα