"Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας σε ακόμη ένα τελικό..."

Επτά αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και ο Πανιώνιος κρατά στα χέρια του την πρώτη θέση καθώς φιλοδοξεί να πετύχει το απόλυτο των νικών και να επιστρέψει πανηγυρικά στην Α1. Έτσι, το κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα αντιμετωπίζεται ως τελικός, κάτι που ισχύει και για το Σαββατιάτικο (1/4) εντός έδρας ματς με τον άκρως υπολογίσιμο Αίολο Αστακού. Ο εκ των ηγετών των "κυανέρυθρων" Σάκης Καρύδας σε δηλώσεις του για την προσεχή αναμέτρηση υπογράμμισε την κρισιμότητα της, καλώντας παράλληλα τον

κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο κλειστό της Νέας Σμύρνης:

"Κυριαρχήσαμε από το πρώτο λεπτό στην αναμέτρηση με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Επικρατήσαμε εύκολα και δεν κινδυνεύσαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Πρέπει τώρα να το ξεχάσουμε γιατί έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με Αστακό. Μια ομάδα που έχει στόχο να μπει στα πλέι οφ. Οπότε θέλει μεγάλη προσοχή γιατί είναι ομάδα έμπειρη", τόνισε ο έμπειρος γκαρντ και πρόσθεσε: "Θα πρέπει να δείξουμε το πολύ καλό πρόσωπο του τελευταίου μήνα για να επικρατήσουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο να συνεχίσουμε, είναι για μας ένας ακόμη τελικός. Δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από τη νίκη στο μυαλό μας".

Ο Σάκης Καρύδας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο, του οποίου την ανάγκη έχουν στη Νέα Σμύρνη. "Ο κόσμος θα πρέπει το Σάββατο να έρθει στο γήπεδο από νωρίς γιατί τον χρειαζόμαστε οπωσδήποτε. Όλα τα ματς είναι κομβικά από ‘δω και πέρα ως το τέλος του πρωταθλήματος και θέλουμε την συμπαράσταση τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα