Χουχουλής : «Μεγάλο κέρδος το χειροκρότημα των φίλων του Περιστερίου»

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος πέρασε από το «Ανδ.Παπανδρέου» κερδίζοντας πεντακάθαρα το Περιστέρι με 72-62, βάζοντας νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα.

Πρωτεργάτης αυτής της επιτυχίας ήταν ο πολύπειρος τεχνικός, Δημήτρης Χουχουλής, ο οποίος κρατάει τους «ερυθρόλευκους» σε κορυφαίο επίπεδο πάνω από μια δεκαετία, και έχει και τον τρόπο και την ψυχολογία να κερδίζει πρώτα από όλα τους παίκτες του, αλλά και σπουδαία

παιχνίδια.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο basketblog.gr δεν θέλησε να σταθεί τόσο στην χαρά της νίκης, μένοντας περισσότερο στο χειροκρότημα στο φινάλε του κόσμου του Περιστερίου: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου, οι οποίοι παρουσιάστηκαν ήρεμοι και σοβαροί, ακολουθώντας κατά γράμμα, κυρίως στην άμυνα το πλάνο μας, και βραχυκυκλώνοντας τους ποιοτικού παίκτες του Περιστερίου. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, και όπως χάσαμε στην Κρήτη κερδίσαμε εδώ, με όλες τις ομάδες να μπορούν να κερδίσουν σε οποιαδήποτε έδρα. Επίσης, μεγάλη δικαίωση για εμάς το χειροκρότημα στο τέλος από το πολύ κόσμο του Περιστερίου που βρέθηκε στο κλειστό, δείγμα της καθαρής μας νίκης».

Keywords
Τυχαία Θέματα