Χωρίς Λάσκαρη ο Άρης

Το «κλίμα» που έχει δημιουργηθεί στην ημιτελική σειρά μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη για την Basket League, δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, με τους «πράσινους» να έχουν έντονα παράπονα για τις συνθήκες με τις οποίες διεξήχθησαν, τόσο το τρίτο όσο και το τέταρτο παιχνίδι στο «Αλεξάνδρειο». Κάπως έτσι, η ανησυχία είναι έντονη στους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης

για το πώς θα γίνουν αποδεκτοί στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με τον Νίκο Λάσκαρη μάλιστα να αποφασίζει να μην παραστεί στο ματς «ζωής και θανάτου».

Η ανησυχία αυτή εκ μέρους του ισχυρού άνδρα του Άρη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Metrosport, εκφράστηκε ήδη από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, όπου ζήτησε έκτακτα μέτρα και τη συμβολή ατόμων ιδιωτικής ασφαλείας, τόσο στην φυσούνα όσο και στη θύρα, όπου θα κάθονταν οι επίσημοι της ΚΑΕ. Για το δεύτερο σκέλος, υπήρξε αρνητική απάντηση, ενώ μετά από διαφωνία για το σημείο, όπου θα καθόταν μαζί με τη σύζυγό του, Τζώρτζια, τους παραχωρήθηκαν δύο διακεκριμένες θέσεις.

Λίγο αργότερα, ακολούθησε η υπόθεση της ζήτησης των 500 εισιτηρίων από την πλευρά του Άρη, καθώς και της άρνησης από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για να λάβει την απόφαση ο κύριος Λάσκαρης, να μη βρεθεί στο ΟΑΚΑ. Υπάρχουν μάλιστα σκέψεις, να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τους «κίτρινους», ώστε να συστήσουν στους φίλους της ομάδας να μην αγοράσουν εισιτήρια, ευρισκόμενοι μεμονωμένα ανάμεσα στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα