Μπρατσιάκος: «Επικίνδυνος στο ανοικτό γήπεδο ο Ολυμπιακός»

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Κύμης μίλησε ο Βασίλης Μπρατσιάκος ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 13η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League,τονίζοντας ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να πάρει όσα περισσότερα μπορεί από το ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Κύμης:

«Αύριο Δευτέρα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμάς! Αντιμετωπίζουμε τον πρωταθλητή

Ελλάδας Ολυμπιακό και το γήπεδο μας πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτο για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί είναι ένα ματς γιορτή για την ομάδα μας, αφού παίζουμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Δεύτερον, γιατί όσοι έρθουν θα μπορούν να προσφέρουν βοήθεια σε άπορες οικογένειες που έχουν ανάγκη, φέρνοντας τρόφιμα μακράς διάρκειας. Ο ΕΣΑΚΕ και η STOIXIMAN.GR, μεγάλος χορηγός της Basket League, σε συνεργασία με την ΚΑΕ Κύμη SEAJETS, την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τον Δήμο Χαλκιδέων και τον ΔΟΑΠΠΕΧ διοργανώνουν το 4ο «Basket Αγάπης» της σεζόν και χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων σας για να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας όσα περισσότερα γίνεται. Σας περιμένουμε λοιπόν για να στηρίξουμε την ομάδα μας και για να δείξουμε όλοι μαζί την αλληλεγγύη μας!

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Ολυμπιακός έχει βρει έναν πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό στο παιχνίδι του, λόγω της ασφυκτικής άμυνας του που πολλές φορές οδηγεί την αντίπαλη άμυνα σε λάθη. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στο στα Pick and Roll του αντιπάλου, ειδικά του Σπανούλη, του μεγάλου ηγέτη του Ολυμπιακού, του ανθρώπου που παίρνει τις καίριες αποφάσεις στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του. Επιπλέον, μέγιστης σημασίας είναι τα επιθετικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού και οι δεύτερες επιθέσεις που εξασφαλίζει από αυτά. Επίσης, το επόμενο που χρήζει προσοχής είναι ότι δεν πρέπει να δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να τρέξει στον αιφνιδιασμό γιατί είναι κίνδυνος-θάνατος στο ανοικτό γήπεδο. Ξέρουμε ότι τα προγνωστικά για αυτήν την αναμέτρηση είναι εναντίον μας, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ότι περισσότερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι. Το σημαντικότερο είναι ότι θέλουμε να ευχαριστήσουμε με την εμφάνιση μας τους φιλάθλους μας που θα έρθουν στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα