Μπουρούσης: «Λιγότερα λάθη με Φενέρ, μακάρι να έρθει ο Τζεντίλε»

Τα λάθη και τα νεκρά διαστήματα θα πρέπει να περιορίσει ο Παναθηναϊκός, εάν θέλε να έχει τύχη κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, σύμφωνα με τον Γιάννη Μπουρούση. Παράλληα, ο σέντερ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στον Αλεσάντρο Τζεντίλε, εκφράζοντας την ευχή του να... έρθει ο 24χρονος άσος στους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Για την

Φενερμπαχτσέ: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να προσέξει τα λάθη που έχουν γίνει στα προηγούμενα παιχνίδια και τα νεκρά διαστήματα ώστε να καταφέρουμε μέσα από το πλάνο που έχουμε δουλέψει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς».

Για την δύναμη της Φενέρ και αν η ομάδα του Ομπράντοβιτς είναι φαβορί: «Δεν παίζουμε κάποιον τελικό, οπότε δεν υπάρχει φαβορί. Παίζουμε στο γήπεδο μας, είναι ένα κανονικό παιχνίδι και δεν κοιτάω τα φαβορί. Τα φαβορί πλέον στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν. Μία ομάδα μπορεί να κερδίσει εκτός, να χάσει εντός. Δουλεύουμε σκληρά από τη Δευτέρα και ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Παρασκευής που είναι ο μοναχικός στόχος η νίκη».

Για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε: «Τώρα το ακούω πρώτη φορά, ευτυχώς δεν διαβάζω τα media. Αν είναι να έρθει, μακάρι να έρθει το παιδί να μας βοηθήσει και αυτό θα το κρίνει η διοίκηση και ο προπονητής. Δεν είμαι εγώ αρμόδιος».

Keywords
Τυχαία Θέματα