Αβελίνο για Μαυροειδή! (vids)

Η Ιταλία μπορεί να είναι ο επόμενος προορισμός του Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Αβελίνο. Ο Έλληνας σέντερ, εξετάζει την περίπτωση να γίνει και πάλι κάτοικος εξωτερικού, μετά τη διετία 2010-2012 που τον είχε βρει στην Χώρα των Βάσκων, όπου είχε αγωνιστεί στην Μπιλμπάο υπό τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη.

Οι δύο πλευρές, βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και παρότι υφίστανται ακόμη σημαντικά «εμπόδια» μέχρι να υπογράψει ο Μαυροειδής, υπάρχει αμοιβαία διάθεση για συνεργασία, προκειμένου η Αβελίνο να

ισχυροποιήσει ουσιωδώς την φρόντ-λάιν της, σε μία σεζόν που θα τη βρει όχι μόνο σε μια προσπάθεια να κερδίσει μία ακόμη καλύτερη θέση στο ιταλικό πρωτάθλημα, σε σύγκριση με την όγδοη της περασμένης χρονιάς, αλλά και με επιδιώξεις διάκρισεις στο «νεόδμητο» Basketball Champions League.

Ο Μαυροειδής, προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν που ξεκίνησε στην Κηφισιά και ολοκληρώθηκε στην ΑΕΚ, συμβάλλοντας στην επιτυχία του «Δικεφάλου» να κατακτήσει την τρίτη θέση στην Basket League μέσω των playoffs, με μέσο όρο 9.3 πόντων και 5.9 ριμπάουντ ανά αγώνα. Κορυφαία διάκριση της καριέρας του, είναι ασφαλώς η κατάκτηση της Ευρωλίγκα το 2013 με τον Ολυμπιακό, από τον οποίο είχε μετακομίσε στα Βόρεια προάστια, πετυχαίνοντας τότε την αγωνιστική του «αναγέννηση», ύστερα από μία χρόνια προσπάθεια να ξεπεράσει τους συνεχόμενους τραυματισμούς του.

Αποδεικτικό στοιχείο της «αναγέννησής» του, είναι πως δύο χρόνια αφού υπέγραψε στην Κηφισιά, ανοίγεται και πάλι μπροστά του η προοπτική του εξωτερικού, μέσω της Αβελίνο...

Keywords
Τυχαία Θέματα