Αποζημίωση Σανς σε φανς, ανταλλαγή Σέλτικς-Πίστονς

Οι Σανς διέλυσαν τους πρωταθλητές Σπερς σε φιλικό τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/10), αλλά ο ιδιοκτήτης τους μόνο χαρούμενος δεν ήταν! Το αφεντικό της ομάδας του Φοίνιξ, Ρόμπερτ Σάρβερ, χάρηκε μεν με το εμφατικό 121-90 επί του Σαν Αντόνιο, όχι όμως και με την εικόνα των... αντιπάλων του. Ο κ. Σάρβερ αντίκρισε τους ελλιπείς Σπερς και αποφάσισε να αποζημιώσει τους οπαδούς των «Ήλιων» που δεν κατάφεραν να απολαύσουν όλη την ομάδα του Σαν Αντόνιο!!! Τα «Σπιρούνια» έφτασαν στην Αριζόνα δίχως τον μεγάλο σταρ τους, Τιμ

Ντάνκαν (ξεκούραση), τον MVP των περσινών Τελικών με τους Χιτ, Κουάι Λέοναρντ (μόλυνση στο μάτι), χωρίς τους Τζινόμπιλι, Σπλίτερ, Μιλς και ακόμη και δίχως τον κόουτς Γκρεγκ Πόποβιτς (τον αντικατέστησε σαν πρώτος προπονητής ο Ετόρε Μεσίνα!). Οι Σανς πέτυχαν μία εύκολη νίκη, όμως ο ιδιοκτήτης τους δε την χάρηκε και ανακοίνωσε μέσω μικροφώνου πως θα αποζημιώσει το κοινό. Ο κ. Σάρβερ τόνισε στους 13.552 θεατές πως «δεν ήταν αυτό το παιχνίδι για το οποίο πληρώσατε τα σκληρά κερδισμένα χρήματα σας. Απολογούμαι γι' αυτό και όσοι ήρθατε απόψε (σ.σ.: βράδυ της Πέμπτης) μπορείτε να μου στείλετε τα εισιτήρια σας σε ένα φάκελο και θα έχω ένα δώρο για εσάς, εκ μέρους του οργανισμού μας». Οι Σανς προσφέρουν σε κάθε θεατή του κάτω διαζώματος 50 δολάρια και σε εκείνους του πάνω 25 δολάρια, ποσό που μπορούν να εξαργυρώσουν σε εισιτήρια μελλοντικών αγώνων ή αγορές προϊόντων και φαγητό από το «US Airways Center»!

Στο μεταξύ, το βράδυ της Παρασκευής, Βοστόνη και Ντιτρόιτ ανακοίνωσαν την ανταλλαγή των Τζόελ Άντονι και Ουίλ Μπάινουμ. Ο πρώτος θα μετακομίσει στους Πίστονς αντί του άλλοτε γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος, πάντως, μάλλον δεν θα νιώσει ασφαλής στους Σέλτικς. Οι «πράσινοι» έχουν ήδη τους Ρόντο, Πρέσεϊ, Σμαρτ και Μπράντλεϊ στην περιφέρεια και πιθανότατα θα αποδεσμεύσουν τον Μπάινουμ ή θα τον συμπεριλάβουν σε «πακέτο» μελλοντικής ανταλλαγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα