Αποθέωση παικτών και... Χάινς! (pic)

Απευθείας από το ΣΕΦ, Αχιλλέας Μαυροδόντης

Φαίνεται πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν είναι ιδιαίτερα αρεστή ομάδα στους Έλληνες φιλάθλους. Αυτό φαίνεται τουλάχιστον από την υποδοχή των παικτών της ρωσικής ομάδας, στην είσοδό της για το καθιερωμένο "ζέσταμα", η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε μπαρράζ αποδοκιμασιών από τους παρευρισκομένους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι φωνές αυτές, όμως, έμελλε να γίνουν ευχάριστες λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όταν ο Κάιλ Χάινς

κατευθύνθηκε στον πάγκο της ομάδας του. Τότε, οι φίλοι του Ολυμπιακού καταχειροκρότησαν τον Αμερικανό σέντερ, μη λησμονώντας τη σημαντική του προσφορά, όσο καιρό αγωνίστηκε με την φανέλα των Πειραιωτών.

Η πραγματικά αποθέωση, βέβαια, ήρθε αμέσως μετά, με την είσοδο των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Η προσμονή για ένα σημαντικό αποτέλεσμα, απέναντι στη μοναδική αήττητη ομάδα της διοργάνωσης, είναι μεγάλη, και κάπως έτσι μάλλον δικαιολογείται η ένθερμη αυτή υποδοχή των "ερυθρολεύκων".

Ίδια κατάσταση και στην παρουσίαση των ομάδων, με επιπλεόν χαρακτηριστικό την... τιμητική που είχε ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα, λόγω της πολυετούς θητείας του στον Παναθηναϊκό, ως βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αμέσως μετά την παρουσίαση, στα matrix του γηπέδου παρουσιάστηκε ένα βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα του Χάινς, ως παίκτη του Ολυμπιακού, ενώ οι αδελφοί Αγγελόπουλοι φρόντισαν να τον βραβεύσουν, όπως αναμενόταν, για την προσφορά του στο σύλλογο.

Keywords
Τυχαία Θέματα