Απογοήτευση για Λέικερς και... Χάουαρντ

Το "σκούπισμα" των Λος Άντζελες Λέικερς από τους Σαν Αντόνιο Σπερς ήταν το χειρότερο δυνατό τέλος σε μία εξαιρετικά αποτυχημένη σεζόν. Δεν είναι λίγο πράγμα, άλλωστε, για μια ομάδα που ξεκινάει με όνειρα… τίτλου, να αποκλείεται από τον α' γύρο των πλέι οφ και μάλιστα χωρίς να σημειώσει νίκη.

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως τη φετινή σεζόν τίποτα δεν έδειξε να πηγαίνει καλά για τους "Λιμνανθρώπους" αφού η απουσία αγωνιστικής χημείας, τα πολλά νεύρα, η αμφισβήτηση και, εν τέλει, ο σοβαρός τραυματισμός του Κόμπε Μπράιαντ συνέθεσαν ένα παζλ… αποτυχίας για την ομάδα του Λος Άντζελες.

Τα

λόγια του Ντουάιτ Χάουαρντ λίγη ώρα μετά την ήττα - αποκλεισμό από τα "Σπιρούνια" καταδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό την απογοήτευση που επικρατεί στους κόλπους των "Λιμνανθρώπων" εδώ και μερικές ώρες.

"Είναι σαν ένας εφιάλτης, σαν ένα κακό όνειρο από το οποίο δεν μπορούσαμε να ξυπνήσουμε. Αυτό νιώθω ότι συνέβη φέτος. Φαινόταν ότι τίποτα δεν μπορούσε να πάει καλά, ήδη από την αρχή της σεζόν, με τους τραυματισμούς και όλα τα άλλα προβλήματα, αλλά τώρα έχουμε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε και να αναρρώσουν τα παιδιά που είναι τραυματίες. Είναι μία ευκαιρία να σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι", δήλωσε αρχικά ο έμπειρος σέντερ αναφερόμενος στην παταγώδη αποτυχία της φετινής σεζόν, για να συνεχίσει λέγοντας:

"Ήταν μία "τραχιά" σεζόν. Συνέβησαν πολλά πράγματα για τα οποία δεν είχα τον έλεγχο. Πιστεύω ότι χειρίστηκα κάποιες καταστάσεις καλά και κάποιες καταστάσεις άσχημα, αλλά είναι μία διαδικασία από την οποία μαθαίνεις".

"Κράξιμο" από τον Μάτζικ

Παράλληλα, όμως, ο Ντουάιτ Χάουαρντ έγινε δέκτης σκληρής κριτικής από τον Μάτζικ Τζόνσον. Ο βετεράνος παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς κατέκρινε έντονα των "Σούπερμαν" για την συμπεριφορά του στο τελευταίο, όπως αποδείχθηκε, παιχνίδι της φετινής σεζόν μέσω "τιτιβισμάτων" του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Ο Ντουάιτ Χάουαρντ ήταν καλός απόψε; Όχι, όχι! Οι συμπαίκτες σου και οι φίλαθλοι βασίζονταν πάνω σου".

"Ντουάιτ, με "σκούπισαν" και μένα στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν απογοήτευσα την ομάδα που παίρνοντας μία αποβολή".

"Ντουάιτ, με μία ήδη εξαντλημένη ομάδα, δεν μπορούσες να βγεις από το παιχνίδι με φάουλ ή να αποβληθείς. Όντας στο παρκέ, ήσουν η μόνη ελπίδα των Λέικερς".

Keywords
Τυχαία Θέματα