Αποφασίζει για Παπανικολάου η «Μπάρτσα»

Την Τρίτη (19/01) αναμένεται να παρθεί η οριστική απόφαση της Μπαρτσελόνα για το μέλλον του Κώστα Παπανικολάου.

Παρότι, αρχικά, οι Καταλανοί είχαν ενημερώσει ότι θα γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους για τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ τη Δευτέρα (18/01), εν τέλει αυτό αναμένεται να γίνει την Τρίτη (19/01, καθώς στο στρατόπεδο των "μπλαουγκράνα", σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να "ματσάρουν" την προσφορά του Ολυμπιακού,

σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της "El Mundo Deportivo".

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το eurohoops.net, ο Τσάβι Πασκουάλ φέρεται να έχει πάρει την έγκριση της διοίκησης για την απόκτηση του Παπανικολάου, μετά από σχετικό μίτινγκ, ωστόσο ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα θέλει να έρθει σε επαφή και με τον ίδιο τον παίκτη, προκειμένου να τού εξηγήσει τα πλάνα του γι' αυτόν και το ρόλο που θα έχει μέσα στην ομάδα. Έτσι, οι "μπλαουγκράνα" ενημέρωσαν την πλευρά του παίκτη πως θα απαντήσουν μία μέρα αργότερα, απ' ότι αρχικά αναμενόταν, δηλαδή την Τρίτη (19/01), κάτι που αποτελεί δικαιώμά τους, καθώς η προθεσμία για το αν θα "ματσάρουν" ή όχι την προσφορά του Ολυμπιακού λήγει στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι "ερυθρόλευκοι" τα έχουν βρει σε όλα με τον Παπανικολάου μέχρι το 2019, με τον ίδιο τον παίκτη να επιθυμεί να ντυθεί ξανά στα "ερυθρόλευκα". Ωστόσο, άπαντες πλέον περιμένουν την απόφαση της Μπαρτσελόνα, διότι αυτή διατηρεί τα δικαιώματα του Έλληνα άσου στην Ευρώπη και έχει δικαίωμα να τον φέρει πίσω στη Βαρκελώνη, καταθέτοντας την ίδια πρόταση με αυτή των Πειραιωτών.

Όπως και να 'χει, πάντως, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν -είτε θετικά είτε αρνητικά για τον Ολυμπιακό- μέσα στο επόμενο 24ωρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα