Απαλλάχθηκε ο Ρόουζ για τις καταγγελίες περί βιασμού

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει η δικαστική περιπέτεια του Ντέρεκ Ρόουζ αναφορικά με τις κατηγορίες του ομαδικού βιασμού της αναίσθητης φίλης του το 2013, στο διαμέρισμα της στο Λος Άντζελες.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο, το οποίο αποτελούταν από οκταμελή επιτροπή, αποφάσισε ότι ο νυν γκαρντ των Νικς δεν φέρει ευθύνη για ομαδικό βιασμό, ενώ απάλλαξε και τους δυο φίλους του, οι οποίοι επίσης κατηγορούταν για το ίδιο αδίκημα. Η γυναίκα είχε ισχυρισθεί τον ομαδικό βιασμό της από τον Ρόουζ και τους δυο φίλους του το 2013, στο διαμέρισμα της, με την ίδια να είναι αναίσθητη μετά από ναρκωτικές ουσίες που τις έδωσαν.

Συγκεκριμένα στην αγωγή που κατέθεσε ζήτησε 21,5 εκατομμύρια δολάρια από τον Ρόουζ, με τον δικηγόρο της ωστόσο να μην ζητάει ένα συγκεκριμένο ποσό, αφήνοντας το ανοιχτό, με τους δικηγόρους του Ρόουζ να αναφέρουν πως η συγκεκριμένη γυναίκα απλά αναζητούσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Συγκεκριμένα ο επικεφαλής των δικηγόρων του, Μαρκ Μπάουτ, ανέφερε πως η συγκεκριμένη έκανε την αγωγή μόνο για να αποκομίσει χρήματα αλλά και για εκδίκηση, από την στιγμή που ο Ρόουζ αποφάσισε να την χωρίσει, με την αντίθετη πλευρά να μιλάει για κλασσικό βιασμό.

Ο Ρόουζ αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις των Νικς, ώστε να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα