Αντρέα Τρινκέρι: «Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη»

Η Μπάμπεργκ είναι ο επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού με τους «Ερυθρόλευκους» να υποδέχονται την Παρασκευή στο ΣΕΦ τη Γερμανική ομάδα με σκοπό την νίκη και το 3 στα 3 στο ξεκίνημα του TOP-16.

Για τον αγώνα δηλώσεις έκανε ο τεχνικός της Μπάμπεργκ ο γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους Αντρέα Τρινκέρι που εξήρε την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού,

ενώ αναγνώρισε και τη δυσκολία του αγώνα.

Αναλυτικά

Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη άμυνα τηςΕυρωλίγκας, σύμφωνα με όσα λένε οι αριθμοί αλλά και όσα πιστεύω εγώ ο ίδιος. Αν προσθέσει κανείς στην καλύτερη άμυνα και τον Σπανούλη, τότε τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: έχουμε ένα πολύ μεγάλο βουνό μπροστά μας.

Θα πρέπει να κάνουμε ακόμη καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με αυτή που πραγματοποιήσαμε απέναντι στηΡεάλ. Θα πρέπει να δείξουμε πιο πολύ χαρακτήρα και να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Για μια ομάδα σαν κι εμάς, είναι πολύ δύσκολο. Θα πρέπει να πιάσουμε το τέλειο από πλευράς αυτοσυγκέντρωσης και σε επίπεδο απόδοσης σε άμυνα και επίθεση. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι λεπτομέρειες. Όταν αντιμετωπίζεις παίκτες που έχουν κερδίσει τηνΕυρωλίγκαχάρη στο ταλέντο τους, όπως οι Σπανούλης και οΠρίντεζης, πρέπει να ξεπεράσεις τα όριά σου.”

Keywords
Τυχαία Θέματα