Άνοιξε... το δρόμο η Μπάρτσα!

Η επαφή μεταξύ του Κώστα Παπανικολάου και της Μπαρτσελόνα, θα ήταν η πιο σημαντική στην υπόθεση της επιστροφής του στην Ευρώπη, με τους «Μπλαουγκράνα» και τον Ολυμπιακό να ερίζουν για την απόκτησή του. Η κατάληξη της επικοινωνίας των δύο πλευρών γίνεται «άγγελος» καλών ειδήσεων για τον Ολυμπιακό, καθώς φαίνεται πως οι Καταλανοί δε θα σταθούν «εμπόδιο» στην επιστροφή του διεθνούς φόργουορντ στο Μεγάλο Λιμάνι.

Οι άνθρωποι

της Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει το eurohoops.net, είδαν τον «Παπ» να τους τονίζει με κάθε τρόπο την επιθυμία του να ενσωματωθεί στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων» και αποφάσισε να σεβαστεί τα «θέλω», χωρίς να «ματσάρει» καν την προσφορά των Πειραιωτών. Κάπως έτσι, και παρά τις ουκ ολίγες δελεαστικές που είχε από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, ο 25χρονος παίκτης θα δει την επιδίωξή του να γίνεται πραγματικότητα και με την υπόθεση να εξελίσσεται κατά αυτόν τον τρόπο, απομένουν ουσιαστικά μόνο τα τυπικά για να ξαναγίνει επίσημα κάτοικος Ελλάδας, στην ομάδα με την οποία αναδείχθηκε δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης.

Αν μάλιστα έρθει στις επόμενες στο Φάληρο, αφού έχει συμφωνήσει σε όλα ουσιαστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στο σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, χωρίς να αποκλείεται να βάλει υποψηφιότητα για να συμπεριληφθεί στην αποστολή του ντέρμπι της Δευτέρας (25/1) με τον Παναθηναϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα