Άγγελος Τσάμης στο basketblog: «Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά ακόμη»

Ο Προμηθέας Πατρών πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Απόλλωνας Πατρών-Κόροιβος, νικώντας χθες(24/9), στο κλειστό «Δαΐς», τον Δούκα με σκορ 89-66.

Οι παίκτες του Νίκου Βετούλα έπαιξαν πολύ ωραίο μπάσκετ, με όμορφες συνεργασίες, δείχνοντας ότι χτίζεται κάτι καλό ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος της Basket League στις 8/10.

Ο Άγγελος Τσάμης, ο οποίος βρίσκεται από πέρυσι στην

ομάδα, μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο basketblog.gr, τονίζοντας πως παρά το χθεσινό θετικό αποτέλεσμα, η ομάδα χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά για να καταφέρει να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στο πρωτάθλημα της Α1. Παράλληλα μίλησε και για την Αχαγιά 82, στην οποία έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα και φέτος θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος γκαρντ στην Πάτυ Παναγιωτοπούλου:

Για το παιχνίδι με τον Δούκα: «Ξέραμε ότι ο Δούκας είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά είχε ελλείψεις. Παρόλα αυτά εμείς δείξαμε συγκέντρωση από την αρχή. Βέβαια το δεύτερο δεκάλεπτο δεν ήμασταν τόσο καλοί και ο Δούκας κατάφερε να μειώσει τη διαφορά, αλλά νομίζω ότι εμείς είχαμε περισσότερες λύσεις τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα γι’ αυτό και κερδίσαμε. Προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί πέρα από ένα παιχνίδι Κυπέλλου, που θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται, είναι και παιχνίδι προετοιμασίας.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Δούκα και να τους ευχηθώ καλή πορεία για τη συνέχεια.

Όσον αφορά εμάς έχουμε πάρα πολλή δουλειά μπροστά μας. Είμαστε ήδη ένα μήνα μαζί, αλλά νομίζω ότι χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερη δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Η προετοιμασία πάει αρκετά καλά. Έχουν έρθει νέοι παίκτες, τους οποίους πρέπει να βάλουμε στη νοοτροπία της ομάδας. Γενικά εμείς πρέπει να καταλάβουμε τη νοοτροπία του προπονητή και να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Για την συνεργασία του με τον νέο προπονητή της ομάδας, Νίκο Βετούλα: «Είναι άριστη. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, νομίζω ότι φαίνεται και από το παρελθόν του τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Από κει και πέρα όπως προείπα εμείς πρέπει να καταλάβουμε την νοοτροπία του για να προχωρήσουμε».

Για την Αχαγιά 82, την ομάδα από την οποία ξεκίνησε το μπάσκετ και φέτος θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: «Έχω ξεκινήσει από την Αχαγιά 82 γιατί είμαι από την Κάτω Αχαΐα. Είναι πολύ σημαντικό για όλη την περιοχή, μία ομάδα, όπως είναι αυτό το ιστορικό σωματείο για την Αχαγιά ,να καταφέρνει να παίζει στις εθνικές κατηγορίες. Τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχουν μία καλή πορεία. Εγώ θα τους παρακολουθώ. Ούτως ή άλλως έχω και την ακαδημία μου εκεί, τα Αστέρια Κάτω Αχαΐας και υπάρχει μία συνεργασία μεταξύ μας. Έτσι πιστεύω ότι η ομάδα θα συνεχίσει να πηγαίνει καλά και στο μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα