«Άνετη» νίκη στο πρώτο φιλικό για ΑΕΚ

Με το «δεξί» μπήκε η ΑΕΚ στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, αφού νίκησε εύκολα την Σταρτ Λούμπλιν με 73-49 με πρωταγωνιστή τον Τζον Όουενς ο οποίος σημείωσε 12 πόντους.

Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς μπήκε από την αρχή στο φλικό δυνατά και προηγήθηκε με 13-5 και το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με τους «κιτρινόμαυρους» στο +14 (26-12) δείχνοντας πολύ καλή εικόνα ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Στη δεύτερη περίοδο του ματς η ΑΕΚ

με τους Όουενς και Σάκοτα να σκοράρουν στην επίθεση και την άμυνα της να συνεχίζει να παρουσιάζει καλή εικόνα κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά στα ίδια επίπεδα και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 40-25.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα ο Βασιλειάδης βρήκε «ρυθμό»» και με δικά του τρίποντα, αλλά και την βοήθεια των συμπαικτών του κατάφερε η ομάδα του κόουτς Ζντοβτς να «εκτοξεύσει» τη διαφορά στο +29 (54-25) τρέχοντας ένα σερί 14-0. Με τον Όουενς να συνεχίζει την καλή δουλειά σε άμυνα και επίθεση η διαφορά πήγε πάνω από το +30 (63-30) και το ματς ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να αφήνει καλές εντυπώσεις, παρά το πρώιμο στάδιο της προετοιμασίας στο οποίο βρίσκεται. Τελικό σκορ 73-49 και η ΑΕΚ μπάινει με το «δεξί» στη φιλικά της νέας σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα